Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

erased 

všechny recenze uživatele

FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! Není úchyla, který by odolal. Zombie, kterého zrovna mezi mé oblíbené osobnosti neřadím, překvapil. Je možné, že právě po tomto ultimátním vzdělávacím filmu (alespoň co se praktického využití jazyka týče) uvidím i zbytek jeho práce jinak, přesto pochybuju, že kdy měl možnost se takovým způsobem vyřádit. Vedle toho lepšího ze South Parku bezkonkurenčně nejnašlapanější animovaný film. Pro příště bych snad jenom uvítal ještě o něco víc FIRE! ROBOTS! BLOOD! NIPPLES! VIOLENCE! ACTION! SEX! ICE CREAM!!! A nebo taky ne. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

....a cenu za nejperverznější a nejšílenější animák roku si odnáší......Rob Zombie!!! Animace nebo příběh sice nijak výrazně neoslní, jenže u tohoto kousku nemůžu jinak než to prostě hodit za hlavu. Tohle je naprostý úlet, málokdy mě takto animák pobaví ultra nářezovými dialogy a scény. Tomuto se to však podařilo, přesně můj styl humoru. Dále také potěšily parodie na různé filmové klasiky. Rob Zombie to rozjel ve velkém stylu a jsem zvědavý, zda od něj ještě uvidím nějaké další chvályhodné kousky. ()

Reklama

kagemush 

všechny recenze uživatele

PAUL GIAMATTI tu dabuje satana!!! A skvěle zpívá.---Být mi o čtyřicet míň,tak z toho jak ta černá sametka občas někoho zmlátí kozama,bych měl pěkný nervy.----Kozy,kozy,kozy,sranda,prdel,a všechny zásadní horrorthriller postavičky (včetně Treja) na který bych si vzpomněl. --Nedá se nic dělat,Superbeasto se octl v mé Toppětce animáků(Todle,Čarodějův učeň,S.P.-Peklo na zemi,Trio z Belleville,a Divoká planeta,-pěkná společnost). ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Ouchylná ouchylárna vytrysknuvší z oudů perverzního Roba Zombie, která svou břečkovitou rozteklostí a špircózní vycmrndlostí dokonale ukojí choutky každýho správnýho zvrhlýho magora... Jako jsem třeba já :) El Superbeasto si dělá neomalenou bžunu z lacinýho braku i ze všech RobZombijských postav a autor tak dokonale shazuje vlastní mýtus z piedestalu. I když...ono vlastně vůbec nezláleží na tom, jestli znáte jeho předchozí komiksovou tvorbu, filmy nebo muziku. Protože na vás čeká něco tak děsně blbýho, až to je to krásný... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Parádní záležitost která nepostrádá správnou dávku humoru a uchylností. Bál jsem se protože Zombie po zklamání jménem Halloween 2 u mě skončil, ale tady opět ukazuje že na to prostě máSuperbeasto je hrdina jaký má být, má koule, je drsnej a vtipnej. Navíc v celým filmu je plno uchylnejch postaviček že se člověk začně divit. Tyler Bates kterej stojí za hudbou je geniální, a hudba na začátku je parádní pocta starým flákům, Dr Satan je týpek a nehoráznej uchyl. Jediné co mi vadilo že některé vtipy se prostě opakovaly a nebyly pak moc vtipné, a samozřejmě mi vadila délka:-) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama