Reklama

Reklama

VOD (1)

Seriál nás zavede do zákulisí firmy Orange County Choppers, kterou vlastní rodina Teutelových, otec Paul Sr. a synové Michael a Paul Jr. Na zakázku vyrábí exkluzivní motorky na míru pro bohaté zákazníky. Mezi ně patří kupříkladu Russell Crowe nebo Bill Murray. (oficiální text distributora)

Recenze (146)

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili. ()

El_Barto 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné na tomto seriálu je, že přestože se pořád a pořád dokola dělá jen jedna věc, tak i přesto neomrzí. Sice je do očí bijící, že ty hádky jsou většinou umělé, ale přesto to tomu dodává šťávu. Já osobně motorky nemusím, ale tento seriál mě přesvědčil abych nad nimi aspoň trochu poupravil názor. Motorku pořád nechci, ale nějaký chopper z dílny OCC bych časem bral :-D ()

Reklama

knihovna 

všechny recenze uživatele

No vlastně tady nebude můj komentář, ale okopírovaný jiný který dle mne stojí za to: "Kreténský manuálové se hádají o pracovní morálce. Přitom mávají americkou zástavou tak urputně, až dostává i nearabáč touhu nasednout do přerostlýho větroně a provětrat nějakej kancl. Z toho všeho vzejde fantastický produkt: uřvaný jezdítko pro šedesátiletý impotenty, marně se snažící dohonit, co v mládí prohonili." Proboha na co se to ta osoba koukala, já viděl pořad o stavbě motorek na míru? ()

Schuldiner 

všechny recenze uživatele

Dementní. Velmi dementní. Nemam nic proti motorkám, naopak, stroje co tu jsou k vidění jsou skvostné, ale zase že bych to žral, to taky ne... Ale hlavně je to, jak již jsem uvedl, naprosto dementní! Neustálé hádky mezi otcem dementem a syny dementy mi příjdou jako z telenovely... Jednu hvězdu dávám za to, že je tam chvílema vidět opravdu zajímavá práce... ()

shadower 

všechny recenze uživatele

Motorky mám rád, ale k tomuhle "seriálu" či "reality show" jsem se nějak neměl, myslel jsem že to je nějaký nablblý pořad o amerických "buranech", no ono tak skutečně je, přes ten fakt jsou to machři, mít peníze tak si hned u nich nějakou motorku nechám udělat. Motorky jsou nádherné, proto těch 5*. :P ()

Galerie (11)

Zajímavosti (12)

  • Paul Teutul Sr. pôvodne podnikal v oblasti výroby ocele a stavbu motoriek na zakázky mal iba ako hobby. Oficiálne sa začal venovať výrobe chopperov v roku 1999, kedy založil dnes už známu firmu Orange County Choppers. (m.a.t.o.)
  • Rodina Teutulovcov si zahrala v jednej časti sitkomu Volajú ma Earl (od r. 2005) a Paul Sr. s Paulom Jr. si dokonca strihli malé cameo úlohy vo filme Divé svine (2007). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno