Reklama

Reklama

9

Krátkometrážní / Animovaný / Fantasy / Thriller
USA, 2005, 11 min

Režie:

Shane Acker

Obsahy(1)

Hadrový paňác poměří síly s monstrem, které vysává duše jeho soukmenovců. (havLord)

Recenze (156)

dANo 

všechny recenze uživatele

Veľmi zaujímavý (hlavne po vizuálnej stránke) krátky film, ktorý zobrazuje jednoduchý príbeh odohrávajúci sa v akomsi post-apokalyptickom svete bez ľudí, kde všetko majú pod kontrolou robotické monštrá, ale proti nim sa ešte dokážu postaviť malé plátené bábky s číslicami na chrbte. Príjemný bol aj hudobný sprievod, takže celkovo to pôsobí veľmi silno a už teraz viem, že 09.09.09 si checknem celovečerný film 9. ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Pokud bude film vystavěnej na atmosféře tohohle zvláštního dílka a technicky se posune ještě trochu výš (viděl to jsem jenom ve špatný kvalitě na youtube a bylo to rozmazaný tak mi to připadalo trochu horší.) tak by to mohl být po Coralíně a jejím světě za tajemnými dveřmi další film kterej lze označit za nejlepší animák všech dob. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Pro mě to do velké míry zabil ten pop-rock co se znenadání kdesi uprostřed objevil a naprosto rozbořil už tak chatrnou atmosféru. Pro tak málomluvný příběh byla zvuková a hudební stránka největší slabinou. Animace je sice špatná po stránce technologie, ale i to je pro mě jen další důvod pro zvukovou kulisu. Škoda, ten celovečerní film se stal lepší náhradou, i když vše posunuje svou nutnou rozvitostí někam trochu jinam. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Velmi efektní, atmosférický kraťas, který překvapuje vypiplanou animací a strhujícími akčními scénami. Nakonec ani nemám špatný pocit z toho, že podle ukázek na celovečerní film 9 bude tento snímek - uvedený v září 2009 - vypadat téměř stejně jako jeho o čtyři roky starší brácha. Jestli si udrží stejné tempo a zejména nádech postapokalyptického světa, tak se na pytlíky :-) už moc těším! ()

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Výborný, atmosférický a dokonca narozdiel od väčšiny krátkometrážnych filmov pôsobí ucelene. Objavil som ho na základe traileru na celovečerný animák 9, ktorý sa dúfam neobmedzí len na rozvinutie deja tohto snímku a nepokazí si to hovoreným slovom (predsa len to bude pôsobiť trocha inak keď do toho začnú postavy kecať). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama