Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

V žádném případě mi End of the Line vůbec nesedl. Sice brutální trošku je a nějaké lekačky v první půl hodině také nechyběli, ale námět, prostředí, atmosféra, zvuk, scénář a dojem je nulový, celkem mi to všechno přišlo mimo. Tento film o pomatených křesťanech, kteří zabíjí pro víru mi přijde ujetý, ale co ty lidé nevymyslí že? Do průměru tento film řadit nemohu, pro mě je tento horor lehký podprůměr a takovým hororům se budu vyhýbat pořádným obloukem. Bůh stebou End of the Line a už dlouho nechci vidět pomatený Béčkový horor naprosto o ničem... ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Trochu sem byl zaskočenej "jednoduchostí" prostředí, ve kterým se film odehrává ... evidentně nízkej rozpočet, kterej byl ale asi naopak věnovanej víc do speciálních efektů, FX gore scén a umělé krve, protože mordy a úmrtí jsou zde naprosto špičkový. Nápad je taky docela ok, dost mrazivej a nepříjemnej při představě "tohle se stát mě". Od čtverky**** to u mne dělí hlavně zcela nesympatický kladný postavy, kdy mi bylo líto, co se jim stane a která přežije nebo nepřežije ... bral sem je jen jako "tovar" do mlýnku na maso a ukázku dalšího efektního úmrtí .... Docela fajn oddechovka, ale nic výjimečnýho. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně fanatičtí členové pochybné sekty, co se snaží zachránit nevěřící před peklem (samozřejmě smrtí, jak bylo už u inkvizice dobrým zvykem), a na druhé ti ostatní. Obě strany se po celou dobu dovolávají Boha, který z toho musel být nejspíš pěkně rozhozený. Tunely podzemní dráhy jsou fajn, byť se to samé děje i na povrchu, kam však kamera po většinu času nezavítá. Krví se nešetří a dojde i na příjemné gore - zásek mečem je obzvláště povedený, sekera do hlavy, dýka kamkoliv, ukousnutá tváře i střeva ven. Ale hlavně to má sympatickou bezvýchodnou atmosféru, kdy je postupně jasné, že naděje na záchranu jsou mizivé. Konec trošku rozpačitý, ale do jisté míry logický. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Zase mě jednou zlákal slibně vyhlížející obal a pěkně jsem naletěl. Kdyby film začínal tam, kde končí, mohlo to být docela slušné béčko s démonickými potvorami v metru, jenomže místo toho tam pobíhá skupinka zmagořenejch sektařů, kteří plní vůli boží tím, že zamordujou každého, koho vidí. Nic proti tomu – já na tuhle religiózní chátru nadávám rád a často. :-) Jenomže tihle jsou opravdu jeblí už od pohledu, takže jsem celý film uvažoval, jestli to je myšleno vážně, nebo to má být jako vtipné. Film totiž není ani strašidelný, ani zábavný. Tu a tam sice nabídne docela solidní gore, ale to už to z bláta nevytáhne. Verdikt – ztráta času. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Nějak nemůžu překousnout že nejen na nástupišti není ani živáčka, ale že i metro, které přijede je prázdné - těžko tomu uvěřit. Ale jak to tak bývá když chceš zabíjet tak je lidí dost. A scénář nám prostě nějaké lidi dodá. A tak i když je v metru pusto a prázdno v následujících scénách se zjevuje stále víc a víc lidí. Nakonec mám dojem, že tam pro samé lidi není k hnutí. Paráda, vlaková souprava začíná být přeplněná - jak lidma, tak mrtvolama. CITÁT - Bůh tě miluje........ Tak stupidní film jsem dlouho neviděl. Ten film......vem čert !!! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama