Reklama

Reklama

Jízda smrti

  • Kanada End of the Line
všechny plakáty
Trailer

V noční lince podzemní dráhy se několik osamocených cestujících vydává na jízdu smrti! Nic netušící lidé jsou vydáni na pospas tajemné sektě, která v temných tunelech praktikuje své vražedné rituály. Vyznavači zvráceného náboženského kultu brutálně likvidují své vyděšené oběti. Před svými šílenými pronásledovateli se malá skupinka snaží uniknout ve spleti podzemních cest. Z podzemní pasti však není úniku! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Tak to se fakt povedlo. Několik prvních pár minut opravdu hororově uchcávacích. Pak to vypadá že se to zvrtne v suchou vyvraždovačku typu sraček Vřískot atd...ale ono to opravdu jen tak vypadá. Hutná atmosféra, podzemní interiéry a perfektní ! hudba dělá z nevýrazného filmu opravdovou lahůdku, no a ten konec byla taky mňamka. Nad pointou by se možná měl už někdo začít víc zamýšlet, tahle sračka se může klidně jednou stát pokud těm tupcům někdo nevymlátí z palice že soudný den je cipovina a žádný vykoupéní nepotřebujem :). Film mi hodně připoměl Midnight Meat Train. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Když jsem si prošel galerii, tak jsem hned věděl, že se na tohle podívám. A dobře jsem udělal, protože jsem dostal od filmu víc, než jsem čekal. Noční metro, parta náboženských fanatiků a nic netušící cestující totiž zaručují kvalitní hororovou podívanou. Na závěr už snad jen „Bratři, sestry…slyšte hlas naděje je Pán Bůh.“ ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

No na začátku jsem málem spadnul ze židle a začal jsem se těšit. A to hodně. No a pak...............ne že by to byl úplně špatný slasher. Ten náboženský rozměr mi k tomu seděl a prostředí metra také. Nakonec ani herecky to nebylo úplně nejhorší, ačkoliv tu byly postavy, které byly vyloženě na pěst. i když nevím, jestli to tak náhodou nemělo být. Jenže já čekal prostě něco jiného. Něco strašidelnějšího a temnějšího. Jsem trochu zklamaný, ale spíš to přičítám tomu, že jsem nevěděl, do čeho jdu a nechal se trochu oklamat. 60% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Jízda smrti aneb když skauti pod vedením Boha začnou vykonávat povinnost. Povinnost zabít všechny lidi, aby si jejich duše mohl vzít Bůh sám k sobě do království Božího a nenechal je napospas démonům z pekla. Námět není vůbec špatný, hudba perfektní a kamera jakbysmet. Jenže to podání je prostě tak psychózní a trapné, že jsem měl nutkání tomu vysolit hned odpad. Opravdu mě mrzí, že z těch vykonavačů Božího příkazu udělali nemotorné skautíky nebo ohavné psychouše apod. Ke všemu to jejich zpívání a chování. No to je prostě totální úlet. No musel jsem tedy nakonec udělat kompromis mezi odpadem a maximem, protože tenhle film mě zklamal, naštval, urazil, ale taky námětově překvapil, krvavě potěšil a lekačkama vyděsil. 50% ()

StrYke 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se těšil na nějaké kvalitně udělané pekelníky, kteří se však ve filmu mihli na pouhou minutu (!!!), a to ještě úplně nakonci. Nejlepší na Jízdě smrti je to, že v podstatě obě strany jsou dobré, jak utíkající skupina lidí, tak zabijáci, kteří je chtějí vysvobodit z pekelných spárů tím, že je ubodají dýkami (/nebo mečem, ten byl fakt vtipnej). ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama