Reklama

Reklama

Kronika mutantů

  • USA Mutant Chronicles (více)
Trailer

Obsahy(1)

V roce 2707, kdy mezi sebou válčí světové velmoci, je při jedné z bitev narušena pečeť ukrývající dávno ztracené hrůzné tajemství. V dávných dobách zde byla zapečetěna monstra, která dělají z lidí nemrtvá monstra. Major Mitch Hunter se jakožto zkušený voják a velitel hrstky statečných vydává na sebevražednou záchrannou misi planety Země. Způsob, jak zničit armádu nemrtvých, je však jen jeden. (TomikZlesa)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (360)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád sci-fi žáner, obzvlášť keď je ten žáner obohatený o akčný. A tento film je parádna jednohúbka. Banda drsňákov spojí sily, aby sa vydali do pekla medzi mutantov, kde majú zničiť stroj a zachrániť svet. Luxusná bečková zápletka, kopec známych tvárí (Jane a Perlman suverénne najlepší), kopec explózii, nábojov a hlašiek, plus k tomu zaujímavá vizuálna stránka, ktorá celkom pekne buduje atmosféru. Je to béčko, ale luxusne krvavé, zábavne a hlavne dobre obsadené. Škoda, že sa toho nechytil šikovnejší režisér. 70% - 3* ()

Richie666 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdy dávám zpravidla filmům, které už mně fakt něčím intenzivně vadily, což se tady KUPODIVU nestalo, přestože film nabízí spoustu důvodů, proč by mohlo. Jelikož je to ale nehorázná a absolutně nelogická slátanina, na které jsem nenašel zhola nic originálního a o které prostě nemůžu říct, že se mně líbila, zůstanu tentokrát raději více při zemi. Jinak pokud se někomu líbili zdejší mutanti s 'cool' pařátem, tak vřele doporučuji tohle :-) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takle slaby hodnoceni si to nezaslouzi, film mel sice daleko vetsi potencial, ale i tak se na to moc pekne kouka. O predloze jsem v zivote neslysel, ani nevim, jestli to byla knizka nebo hra nebo neco jinyho, ale aby clovek pochopil o co de, tak to vubec neni potreba, obzvlast kdyz je tu takovej vysvetlujici uvod. Jinak film je natocenej docela slusne, pekna vizualni stranka, akorat mi to furt pripominalo film jak z druhy svetovy nez z 700 let vzdaleny budoucnosti. Akorat mi prislo, ze se furt snazi hrat na takovou tu osudovou notu, ale darilo se jen misty a taky se film nejak nemoh poradne rozjet, ne ze by tempo bylo pomaly, navic se furt neco deje, ale proste jeste trosku vetsi svih by neuskodil. Nicmene souboje docela pekny a krvavy, trikove taky slusny, i kdyz to pusobi trosku jako drazsi becko nebo pilot serialu HBO a obcas precejen bylo videt, ze herci v tom prostredi nejsou, ze je jen za nima pozadi. No a herci jsou taky fajn, obzvlast Jane se snazi a potesila me pritomnost Benno Furmanna. Celkove slabsi 4*. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Jako teenager jsem ulítával na sběratelské karetní hře Doomtrooper, i když víc než dávání do krytu atd. mě zajímal příběh - protože narozdíl třeba od takového Magicu obrázky moc hezké nebyly. Bauhaus, Mishima, Kapitol, Imperiál, Bratrstvo... a pak ještě Černá legie a Kybertronik, kteří se tady neobjevují... No, každopádně se mi to docela líbilo... potěší mě, když režisér i s malým rozpočtem dokáže udělat dobrý film. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nás čeká za těch pár set let? Nechce se mi tomu věřit. Béčko snažící se navodit temnější, trochu děsivější atmosféru (mlha, mutanti) a daří se jí to jen z části (první polovina filmu). V druhé polovině se to ale vylepší. Průměrná režie (u které jsem se překvapivě zase tolik nenudil jak bych čekal) stejně jako vizuál s lehce podprůměrnými digitálními triky, slabými dialogy a zpracováním, zaručí zhlédnutí které neurazí. Skutečnost, že si tento film uchovám v paměti déle než týden už však zaručit bohužel nedokáže. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (6)

  • Film je založený na univerze rovnomennej stolnej hry. (Mihail123)
  • Postavy Mitche Huntera a Maxe Steinera se objevily již ve videohře „Doom Troopers“ pro Super Nintendo Entertaiment System. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama