Reklama

Reklama

Hamiltonovi

  • USA The Hamiltons (více)
Trailer

VOD (1)

Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda. Prakticky celou dobu jsem čekal, kdy se tedy konečně začne něco dít resp. kdy rodinka odhalí, co je vlastně zač. Ale to se nějak nestalo. Jo, bylo tu pár scén, které uváděly věci na pravou míru, ale ten velký boom, který bych po těch dlouhých chvílích nicnedělání očekával, se prostě nedostavil. Za mnoho nestáli ani herci, takže vypotím maximálně 15%. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nápad je dobrý, to sa cení. Je zaujímavé pozerať sa na film o vrahoch, ako žiju, čo robia, ako sa cítia a tak podobne. Ono by to bol dobrý filmový zážitok, keby bol väčší rozpočet. Herci nie sú zlí, ale naozaj by neuškodilo lepšie obsadenie, tak to je nezaujímavé a nudné. Ani to nepovažujem za horor aj keď tam tej krve je pomerne dosť. Nie je to napínavé, nemá to poriadnu atmosféru, ako by spravný horor mal mať, celé to pôsobí ako nejaká rodinná dráma. Celkovo to hodnotím ako dobrý film. Bolo to veľmi zaujímavé no nudné, nehororové avšak (pre nenáročného diváka) krvavé. Slabá trojhviezda, s lepším hereckým obsadením, aspoň nejakým nápätím a lepšie spracovanými vraždami by to bolo oveľa-oveľa lepšie. Ale čo čakať na nízkorozpočtovom filme? 51% ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

A všechno co jste si o nás kdy mysleli, je omyl. Žijeme v domě vedle vás. Pracujeme v obchodech kde nakupujete. Nase děti si hraji s vašimi. snažíme se bejt normalní rodina, snažíme se zjistit kam ve světě patříme..... Ale potřebujeme krev. Potřebujeme ji hodně. Nejradši čerstvou, nezmraženou.... Ahoj, jsme Thompsonovi. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Velice ujeté a uchylné zároveň. Rodina bez rodičů tři bráchové (vlastně čtyři) a jedna segra. Se často stěhují ,protože vraždí lidi jelikož potřebují jejich krev ,protože jim chutná nejradši čerstvá ,ale upíři to nejsou jen prý nemocný. Nejmladší brácha Francis nesouhlasí s jednáním sourozenců a má snima rozepře a i se snaží jedné oběti pomáhat. Paradoxní je že jí nakonec pomůže k útěku ,ale přemůže ho chut na krev a sám jí vysaje a stane se jedním z nich a má po problémech. Ta jejich segra byla pěknej kusanec. ()

brutale 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že sa tu s hereckým výkonom moc nestretneme, scenár aj réžia odpovedá nízkemu rozpočtu. Trikové scény veľmi amatérske. Film sa istí až da konca tajomstvom člena rodiny, ktoré bolo na moje sklamanie predvídatelné. Ak máte chuť pozrieť si film o začlenení po krvi smädnej rodinke do života medzi normálnych ľudí, tak smelo do toho, ale filmový zážitok rozhodne nečakajte! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze scén Kitty (Jena Hunt) v kuchyni upustí sklenici plnou vody. Když však sklenka dopadne a rozbije se, podlaha zůstane suchá. (Listeroman)

Reklama

Reklama