Reklama

Reklama

VOD (1)

Poté co Teal'c s Valou zmizí, tým si uvědomí, že byla změněna časová linie a Stargate program již neexistuje. Flotila goa'uldských mateřských lodí, vedených Baalem, přiletí napadnout Zemi. Zatímco se SG-1 pokouší o popravu Baala, posledního goa'uldského Vládce soustavy, Teal'c a Vala nevysvětlitelně zmizí. Carterová, Daniel a Mitchell cestují zpět časem na místo, kde byla změněna historie a kde byl Stargate program byl úplně vymazán z časové linie. Když se pokouší přesvědčit autority o tom co se stalo, goa'udská flotila mateřských lodí, pod velením Baala, jeho královny Katesh (Vala) a jeho prvního může Teal'ca, přiletí na orbitu. SG-1 musí najít Stargate a dát věci do pořádku dřív, než bude celý svět zotročen Goa'uldy. (ridomil)

(více)

Recenze (271)

Lavran 

všechny recenze uživatele

Vskutku takřka identická písnička jako v případě Archy, s tím rozdílem, že zde se mihne (doslova) obtloustlý Richard Dean Anderson, plácne se něco rusky a na půl minuty se vrátí jeden legendární záporák. Na význam slova logika se už pozapomnělo docela, výprava je jako vystřižená z průměrné epizody (pro neznalého je odlišnost pouze ve stopáži), tuctový scénář, který se neštítí ani "boha s mokrýma rukama" přinejmenším pobaví. Hvězdná brána si po tolika příšerných sezónách rozhodně zasloužila zdatnější interpunkci._____Joel Goldsmith rulez! 2,5* ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dárek pro fanoušky dorazil. Nadchnul nostalgiky a usmířil všechny, kterým nebyli po chuti Ori a poslední dvě série. O'Neill a překvapivě široká enkláva cameo rolí od Apophise a řadu známých záporáků až po majora Davise, to je přesně ten způsob, jakým by se seriály měly naposledy loučit. Vzpomínat, hláškovat, dojímat i napínat. I kdyby bylo Continuum jen zcela zbytečným příběhem, za všechny vzpomínky to stálo. Jenže ono ničím takovým naštěstí nebylo. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Slabší 4* pro nový film Stargate. Po dokončení závěrečné linie ze seriálu v minulém filmu už nebylo moc šancí kam uhnout a tak si vzpomněli autoři na nedokončenou "drobnost" okolo Baala. Celý film je velmi podobný několik dílům z celých 10 sezon, v kterých musela SG1 cestovat časem, aby vrátila vše do původního stavu. To se děje i zde, když Baalův originál se vrátí časem do minulosti a zabrání lodi přepravující hvězdnou bránu, aby ji přepravilo do USA a započal program Hvězdné brány. Film není ničím přelomový, ale stále má slušnou úroveň a hlavně se konečně někteří fanouškové dočkají Qetesh v plné síle a kráse:). Kromě ní potěší rozhodně "návrat" starého dobrého Richarda Dean Andersona. Pro fanoušky povinnost, pro ostatní průměrná jednohubka... ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla ještě větší héblárna, než cokoliv kolem SG-1. Fandové si určitě chrochtali, že tam viděli všechny důležité postavy ze všech možnejch dílů, ale já nejsu fanda, ani chrochtač, ani nenosim chrochtačky. Tento film bych přirovnal k takové nějaké vyjebávce, kterou někdo našel místo vykopávky, spletl si ju s hnědkou a z té si pak namaloval kolečko. Cestování časem bylo dycky tak stupidní téma, že se u toho dycky znechucením ksichtím jak Stephen Hawking (a propo, pro toho to asi taky muselo být utrpení, to sledovat). Možná bych aji jednu hvězdičku snesl, ale včera jsem viděl Stargate - Ark Of Truth, takže su z těchhle filmů o hvězdné bráně dost vyčerpanej... ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Uzavření neuvěřitelných 10 let určitě mohlo být o něco nadupanější, mohlo být i velkolepější a hlavně delší, ale těžko mohlo být víc stargatovské. Všechno, co jsem na SG tolik miloval stejně jako všechno, co mi kdy vadilo, obsahuje i Continuum. Rozhodně jde o lepší kousek než Ark of Truth, takže s hodnocením váhat nemusím. Lahůdka, jako je úvodní devadesátivteřinový průlet základnou - to je pocta StarGate jak se sluší a patří. Sbohem Jacku, Samantho, Danieli, Teal'cu a Hammonde, bude se mi stýskat, a nejen po vás. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (12)

  • Scéna s vynořením ponorky U.S.S. Alexandria (SSN-757) se natáčela v Arktidě, asi 200 námořních mil severně od Prudhoe Bay na Aljašce v teplotách pohybujících se okolo - 50°C. (3DD!3)
  • Film je věnován Pavlu McCannovi a Anthony Huntrodovi, kteří roku 2007 zamřeli při výbuchu na palubě jaderné ponorky Tiriless (S88). (Terva)
  • Dr. Jackson (Michael Shanks) se filmu zmíní, že syn O'Neilla zemřel před 11 lety (tedy v roce 1997). V původním seriálu to ale bylo v roce 1996. (Guilemot)

Reklama

Reklama