Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jesse se vrací do svého bývalého domu, kde jako ještě hodně malý žil, než ho rodiče odložili a následně byli zavražděni. Jesse přijíždí společně se svojí přítelkyní Kate. Navštíví je jejich přátelé Charlii a jeho dívka. Jesse nalézá v rodinném album fotku svého prapradědečka, který kdysi nalezl kouzelnou lebku. Jesse s Charliem vykopou tělo prapradědečka, ten ožije a spřátelí se s nimi. Vypráví jim o kouzelné lebce, jejíž je vlastníkem - vlastníkovi dodává totiž věčný život. Kvůli lebce dokonce kdysi zastřelil svého bývalého kamaráda. Lebka však přitahuje temné síly z jiných dimenzí a hlavně mrtvého kamaráda prapradědečka. (LION-MR.T)

(více)

Recenze (50)

Morholt 

všechny recenze uživatele

To srovnání s béčkovým Jumanji sedí, ale mě se tohle líbilo ještě víc. Nakonec kdy jindy se u rodinné večeře sešli zombie praprapraděda, mládě pterodaktyla, oběť indiánského rituálu a housenkopes? Stejně jako u předchozího dílu se filmařský štáb u natáčení musel bavit a oproti jedničce, se kterou teda dvojka nemá vůbec nic společného, tu tvůrci hodně popustili uzdu fantazii. A vyplatilo se. 70% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hodně dlouhou dobu jsem sháněl tento kultovní snímek a díky přátelům zde na csfd, se mi to konečně podařilo. Čekal jsem sice nějaký brutální nářez v podobě Pátku 13th či Halloweenu, ale směr tohoto filmu se ubíral úplně jinam. Dvojka mě přišla o kapku zábavnější a temnější než původní díl, leč na plný počet mě tam stále něco scházelo. 80% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Už první Dům mě moc nezaujal, ale tohle... Střelená fantasy komedie přeskakující v čase a prostoru s přestárlým Indianou Jonesem, křišťálovou lebkou, infantilním housenkopsem, nezbytnou westernovou částí (jak já nesnáším míchání horroru a fantastických věcí s westernem) a osmdesátkovou videolevností. Je to šílené, ale ta šílenost je spíše ke škodě než k užitku. Spíše než komické mi to přišlo trapné. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taká pohodička. Nesedela mi linka z praveku, ani roztomilý mazlíček, naopak poctivé efekty a masky, niekedy až stopmotion, sú na sánku dolu. Producent Cunningham mieril vysoko, ale ten mix efektov, až dobrodružného filmu a humoru v typicky 80s móde mi až tak nesadol. Poteší Lincoln z Piatku sedmičky, občas sa človek zasmeje, ale dobre, že Cunningham si ponechal aj Piatky a produkoval ich v 80s toľko. Tie mi sedeli oveľa viac. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Dům II“ je určen těm, kdo mají rádi hororové komedie a nevadí jim, že v tom moc hororu není. Nevadí jim, že dostanou vlastně jen takovou celkem rozvleklou blbinu, která ale dovede překvapit nějakými těmi zajímavými nápady a především pak trikovou stránkou, jež je stejně jako v případě prvního filmu velmi povedená. O čem ale budou další dva filmy... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Světová premiéra se uskutečnila 28.srpna 1987. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama