Reklama

Reklama

Prosíme přetočte

  • USA Be Kind Rewind (více)
Trailer

Prosíme přetočte je neuvěřitelný příběh o dvou kamarádech (Jack Black, Mos Def), jednom elektromagnetickém poli a všech vašich oblíbených filmech. Zmagnetizovaný mozek jednoho z nich totiž vymaže všechny kazety ve videopůjčovně a jim nezbude nic jiného, než smazané filmy znovu natočit. Vzniknou tak jedinečné verze filmů jako King Kong, Krotitelé duchů nebo Robocop. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

ORIN 

všechny recenze uživatele

Or How to Swede... Než jsem se stihl rozkoukat a zjistit, o čem ten film vůbec je, půlka projekce v pr... yč. Jakmile ale na scénu vplují Ghostbusters ad., tak se začíná dít neskutečné ródeo, které má grády a koule. Nicméně za tu wtf první půlku musím za tři, nudou jsem téměř usínal. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ani happy-end, ani pár vtipných dvojsmyslů, ani zajímavý nápad natočit film, nespasí těch příšerných počátečních 40 minut. Stačí jméno Jack Black a je jasné, o co půjde - o blbost! Je to nadsázka jak hrom, nic není věrohodné, a tu, řekněme, dojemnou a vynalézavou část kazí přitroublý zbytek. # příběh 4 | hudba 2 | humor 3 | akce 2 | napětí 2 | pustil bych si znovu 0 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jak už tady zaznívá. Film je nejlepší ve scénách Robocop a hlavně Krotitelé duchů. Dále je zde připomenutí krásné nostalgie videokazet a také faktu, že slabé triky nutně nemusí znamenat špatný film. Nicméně příběh o místní černošské legendě mě opravdu nezajímal. Michel Gondry není zrovna můj největší oblíbenec a s minimem vtipných scén tohle u mě jako komedie prostě uspět nemůže. Jako drama už vůbec ne. 55% ()

Eawy 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý film. Trpko dramaticky komediálny z nádherným sountrackom, neuveriteľnou ideou a z celkom pekným príbehom, ktorý upúta. Mos Def a Jack Black vytvorili výbornú dvojicu. A posledných 5minút ma dojalo. Režisérsky a scenáristický nápad spraviť posledné scény ,,potichu" s krásnou hudbou v pozadí, bez akéhokoľvek slovíčka a predsa všetci pochopia, čo by v príbehu nasledovalo. 80% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Několik skvělých nápadů bohužel neutáhne největší Gondryho vadu - na rozdíl od Andersona a Jonze neumí pohltit, odvyprávět příběh tak, abych se o něj zajímal. Sledovat to je pak založeno na užívání si jednotlivostí, ale ne celku. Jediná výjimka, Věčný svit, to pravidlo jedině potvrzuje. Pak jsou to totiž vždy filmy, kde necelistvost a žádná příběhová niť více či méně brání zážitku. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (13)

  • Prosíme přetočte stálo 20 milionů dolarů. Michel Gondry říka, že rád pracuje s malými rozpočty, protože díky nim musí hledat neobvyklá řešení. (Pumiiix)
  • „Ošvédováním“ se od roku 2016 zabývají ruští nadšenci ze Studia 188. (Fenk)
  • "Zošvédované" - filmy, ktorá boli vymazané a natočené znovu. Režisér Michel Gondry "zošvédoval" trailer, v ktorom vystupuje on sám. (Mihail123)

Reklama

Reklama