Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

raimi 

všechny recenze uživatele

Výbornej díl. Crystal Lake má stále ten správný feeling, i když se nepodíváme do kempu, ale do chatové oblasti. Jason je tady supercool, masivní zombiestroj na zabíjení. Telekinezí disponující dívka mě taky bavila, souboj s Jasonem byl správně epický. Nebýt cenzurních zásahů shora, mohlo to být dokonalý. Po shlédnutí workprintu, mně spadla brada, tady zas střihačské nůžky řádily a způsobily nám, fanouškům nevratné škody. Vystříhaný materiál totiž obsahuje scény, u kterých každý gorehound vrní blahem. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Po predošlej časti značný kvalitatívny prepad a tá vec s telekinéziou je odfláknutá. Väčšine ľudí vadí už tá myšlienka, mne presne naopak, len keby to bolo inak natočené. A koniec je strašne tupý. Inak celkom dobrá časť a spacák považujem spolu s harpúnou (či čo to bolo) zo štyrky za najlepšiu Jasonovu vraždu. PS: Snáď ma tunajší hororfans nebudú chcieť lynčovať, ale skrátka absolútne nechápem, prečo sa Kane Hodder stal tak slávnym. Okrem Piatkov (a camea v Monster) nehral nikdy v ničom poriadnom a v tých Piatkoch ho predsa vôbec nie je vidieť. On neni Robert Englund; on je len 130 kilová kopa mäsa, ktorá sa dokáže pohybovať a sekať puberťákov. Má na sebe masku a pod ňou druhú masku. Nedokážem nájsť (povedzme) tri rozdiely medzi ním a C.J. Grahamom, čo ho hral v šestke. Ale budiž. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pátek třináctého 7“ má příběh, což je celkem pozitivní- Řeší se zde vztahy, jsou zde nějaké smysluplné postavy a samozřejmě nechybí ani nezastavitelný vrahoun, který do toho všeho nějakou šílenou logikou zapadá. Nemusí vám to sednout, ale rozhodně je to jeden z těch dílů série, které stojí za zhlédnutí a které vás nemusejí úplně unudit. Jen musíte mít alespoň trochu rádi béčkovou produkci. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Paranormálne javy... wtf? Jason bez masky... wtf? Zaujímavý scenár (x dvojíc všelikde súloží a Jason ich postupne zabíja). Kvantum killsov. Málo gore. Smiešne finále. Jason je občas bezradný ako malé decko. Nie je to až taký zlý slasher, ale tvorcovia mali dosť málo fantázie. Nayvše som presvedčený, že Jason by sa mal viac držať osvedčenej mačety... Po skvelej šestke (JASON ŽIJE) prišlo mierne sklamanie... ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pořád čekám, kdy se tahle série zlomí v nekoukatelný shit a ono to furt šlape... Navíc těžko uvěřit, že spojení Pátek třináctého a telekineze bude fungovat. A ono fuckt jo! Nemůžu si pomoct, ale Jason je každým dalším dílem čím dál větší bad-ass, tady v závěrečném souboji navíc odmaskován, aby se mohl pochlubit svým krásným faceliftem. Hlavní hrdinka sympoška, na kterou se dobře kouká, děj docela (světe div se) zajímavej. Asi se stávám fanouškem Friday the 13th. (A chci kurde vidět původní verzi, na kterou nehrábla ruka cenzorova, to bych se nebál jít s hodnocením do plných a označit sedmičku jako nejlepší díl. Škoda... :-/). ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • V jedné scéně vidí Tina (Lar Park-Lincoln), jak Jason (Kane Hodder) zabije Michaela (William Butler) tím, že jej probodne železným oštěpem, přičemž při vytažení oštěpu je na zbrani patrná krev. Hned v dalším záběru však na oštěpu žádná krev není. (Zdroj: ČSFD)
  • Náklady na výrobu činily 4 miliony dolarů. Film byl nasazen do 1 796 kin a za první promítací víkend v USA utržil 8 245 038 amerických dolarů. Celosvětové tržby byly 19 170 001 dolarů. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama