Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

raimi 

všechny recenze uživatele

Výbornej díl. Crystal Lake má stále ten správný feeling, i když se nepodíváme do kempu, ale do chatové oblasti. Jason je tady supercool, masivní zombiestroj na zabíjení. Telekinezí disponující dívka mě taky bavila, souboj s Jasonem byl správně epický. Nebýt cenzurních zásahů shora, mohlo to být dokonalý. Po shlédnutí workprintu, mně spadla brada, tady zas střihačské nůžky řádily a způsobily nám, fanouškům nevratné škody. Vystříhaný materiál totiž obsahuje scény, u kterých každý gorehound vrní blahem. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě asi nejhorší díl , spolu Jason X. Příběh samotný osobě není špatný, Jason oživne díky schonostem jisté dívky. A vraždí co taky jinýho, když nic víc neumí, jenže vraždy jsou trapný a vůbec není nic vidět jen náznak. Jasonovo oběti, jsou nesympatický a je okamžitě jasný, že je nemůže čekat nic jínýho než smrt. Napětí je rovněž téměř nulový. Tenhle díl je prostě nepovedený. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Po stránce veškerých efektů ve filmu se film nemá za co stydět. Bohužel po stránce jak herecké, tak především obsahové to bylo méně než ubohé. Upusťme uzdu fantazii a připusťme, že mrtvého, červy prolezlého Jasona postaví na nohy zásah blesku. Dobře beru to, ale vysvětlete mi v které vymazané hlavě se zrodilo něco tak debilního, jako tahat do takového filmu čarování. Jasonovi kurevsky nesluší, když se z něj stává lovná kořist. A myslím, že to nesluší ani filmu samotnému. Nějak si nemohu vzpomenout na osobu, která tento titul posrala více než John Carl Buechler, odporné to jméno. Odporný to film. Jeden z lepších odpadů. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Friday the 13th Part VII: The New Blood". Sám sa tomu čudujem, ale diel s vysokým poradovým číslom sedem mám z celej tejto americkej slasher horrorovej série najradšej. Charizma Jasona Voorheesa tu dosahuje svojho vrcholu. Stáva sa z neho totálne kultová horrorová postava. Slasher King! Dej pekne plynule nadväzuje na predchádzajúcu taktiež veľmi podarenú časť ("Piatok trinásteho 6: Jason žije"). Do príbehu tento krát vstupuje pekná, traumatizovaná teenagerka Tina, ktorá má telekinetické schopnosti. Táto krehká dievčina bude rovnocenným a dôstojným súperom nemŕtvemu vraždiacemu maniakovi Jasonovi. "Piatok trinásteho 7: Nová krv" **** ()

tron 

všechny recenze uživatele

Po šialene krvavej a extrémnou porciou čierneho humoru obdarovanej šestke s podtitulom JASON ŽIJE, sa atmosféra v sedmičke - NOVEJ KRVI - upokojuje. Ale je to len vyložene priemerný slasher s občas sympaticky odmaskovaným vrahom, ktorý už evidentne nie je z tohto sveta. PIATOK TRINÁSTEHO 7 je spomedzi série výnimočný predovšetkým tým, že Jason tu má plnohodnotného protivníka - telekynetickými schopnosťami obdarovanú blondínu. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Film musel být devětkrát předložen Americké filmové asociaci, než mu byl udělen rating "R" (mladiství pod 17 let pouze v doprovodu dospělého), a je pravděpodobně nejcenzurovanějším dílem celé série. Režisér John Carl Buechler to zhodnotil slovy: “Cenzura zničila můj film.“ (LION-MR.T)
  • Walt Gorney hrál v prvních dvou dílech postavu Šíleného Ralpha. Na začátku tohoto dílu uslyšíme jeho hlas, jak vypráví legendu o Jasonově (Kane Hodder) životě. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama