Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Každý, kto videl niekoľko častí zo série vie, že každá časť ide tou istou linkou ako tá predošlá. A táto by nebola výnimkou, keby sa pán režisér nerozhodol, že k ujovi s mačetou dá protivničku, ktorá je obdarená telekinézou a tak započne boj Jasona a Carrie. Lenže táto akože Carrie, nemá takú charizmu ako tá od Kinga a aj herecky to bolo poňaté veľmi vlažne a to bolo veľmi cítiť. Pred rokmi som videl nezostrihanú verziu a teraz značne ošklbanú a tak tejto chýbala veľká časť brutality, surovosti aj krvavosti. Napríklad to najviac vidieť na scéne so spacákom, lebo tá patrí medzi moje najobľúbenejšie a aj nápadité a v nezostrihanej verzií ju buchne o strom minimálne päťkrát a tu len sucho raz. Aspoň, že si z tej prvej verzie niečo pamätám a hodnotím tú, lebo táto by bola nanajvýš na 2* a tá na solídne silné 3*. Ale nápad vložiť k tomuto mäsiarovi dievčinu obdarenú telekinézou je vynikajúci nápad, len by musel byť aj na to človek, ktorý to vie znázorniť do filmu tak, aby z toho nevznikol celkom chaotický cirkus. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jedem z kopce. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Eddie, kam deš?" ,,Dát si studenou sprchu, mám rande s mýdlem." Mix Jasona a Carrie, kdy ovšem hlavní hrdinka postrádá její charisma. Jeden vlastně ani nečeká nic převratného, jelikož jasnou náplní každého Pátku je masakr nebohé (především) mládeže. A tak prostě jen čekáte, v jakém pořadí a jak kdo zahyne. Vizuálně jsou nejhezčí scény s oběma domy ponořenými do tmy. Zlověstný šepot a blížící se bouře dávají tušit masakrální finále. Bohužel jsem viděl zcenzurovanou verzi, kde většina vražd je sestřihaných. Ne že by o krvavé efekty byla nouze, ale střihy jsou jasně znát. Také nahoty, typické pro tuhle sérii, ubylo. Schematický scénář mnohé scény opakuje (samota, jezero, koupání, bouře, noční masakr), což jistě fanoušek očekává. Jen tentokrát mi vše přišlo bez nápadu a telekinetička nejenže film nevylepšila, ale byla celou dobu spíše tele než kinetička. ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

lietajuce droty bedne a ine ....predmety ....John Carl Buechler si zrejme mysli ze je kazdy padnuty na hlavu tak ako on a na take vyplody mysle choreho idiota si hocikto pozrie zcela rad .. necudo ze sa myli ...!!!! no hnus ...takto odkurvit priebeh casti jednej legendy horroru ........to je teda neucta rezisera k cloveku ako takemu .... za take zlociny by som posielal reziserov makat do uranovych bani ..bez naroku na celodennu stravovaciu jednotku .... jedna hviezda ..len kvoli kontinuite a sunalezitosti k celku ...jednoznacne najslabsia cast ....napatie ..agresivita ... vsetko sama nula ... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Po predošlej časti značný kvalitatívny prepad a tá vec s telekinéziou je odfláknutá. Väčšine ľudí vadí už tá myšlienka, mne presne naopak, len keby to bolo inak natočené. A koniec je strašne tupý. Inak celkom dobrá časť a spacák považujem spolu s harpúnou (či čo to bolo) zo štyrky za najlepšiu Jasonovu vraždu. PS: Snáď ma tunajší hororfans nebudú chcieť lynčovať, ale skrátka absolútne nechápem, prečo sa Kane Hodder stal tak slávnym. Okrem Piatkov (a camea v Monster) nehral nikdy v ničom poriadnom a v tých Piatkoch ho predsa vôbec nie je vidieť. On neni Robert Englund; on je len 130 kilová kopa mäsa, ktorá sa dokáže pohybovať a sekať puberťákov. Má na sebe masku a pod ňou druhú masku. Nedokážem nájsť (povedzme) tri rozdiely medzi ním a C.J. Grahamom, čo ho hral v šestke. Ale budiž. ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • V jedné scéně vidí Tina (Lar Park-Lincoln), jak Jason (Kane Hodder) zabije Michaela (William Butler) tím, že jej probodne železným oštěpem, přičemž při vytažení oštěpu je na zbrani patrná krev. Hned v dalším záběru však na oštěpu žádná krev není. (ČSFD)
  • Kane Hodder (Jason) je také kaskadér. Proto se nenechal žádným ve filmu zastupovat a všechny nebezpečné scény (i tu s ohněm) zahrál úplně sám. (LION-MR.T)
  • Walt Gorney hrál v prvních dvou dílech postavu Šíleného Ralpha. Na začátku tohoto dílu uslyšíme jeho hlas, jak vypráví legendu o Jasonově (Kane Hodder) životě. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno