Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tohle byl horor? Fakt? To si ze mně spíš někdo dělal prdel. Spíš než horor to připomínalo romantické drama s dost tupým scénářem a celkově je to fakt neuvěřitelná dementnost. Závěr byl sice docela povedený (dokonce jsem chvíli uvažoval o dvou hvězdičkách) jenže pak přišel úplný konec a člověk by až nevěřil, že dialog o třech větách to může tak dokonale zabít. Je to bída a doufám, že podobných filmů už moc neuvidím. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Tohle zase nebylo tak špatný. Někdy když člověk od filmu nečeká zázraky, tak překvapý. Sice to nebylo nic originálního s převratnými vizuálními efekty, ale párkrát jsem se lekl (což od hororu očekávám). Trošku mne mrzí, že hned od začátku jsem tušil, kdo je ten špatnej a opětovně špatný výkon S. Ashmora. Možná jsem zaujatý, ale tenhle 'týpek' je mi strašně nesympatický a nenapadá mne film, kde by slušně zahrál. I tak ale dávám 3*. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

V této oblasti snad nic nového ani vymyslet nejde, tak bych snad jen zmínil, že když si odmyslím tucty podobných filmů, tak se výsledek celkem povedl a párkrát sem se i celkem dost leknul. I když tady bych se zase mohl dostat k takové té diskusi, které ze zvuků, které vytvářejí napětí, slyší spolu s diváky i filmové postavy atd. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Sledovatelná dvd záležitost od jednoho z tvůrců legendární Záhady Blair Witch, která mě zaujala mnohem víc než Sánchezova debilita uneseni.Myrick není vůbec špatný režisér, obsazení je sympatické, prostředí amerického jihu ucházející.Mohlo být víc lekaček a co se atmosféry týče, tak s tou je to taky poměrně na štíru, ale občas sem sebou pěkně cuknul a např. scéna v koupelně byla téměř legendární.Byl jsem spíš na lepších 2*, ale finální pointa byla velice dobrá a hodně zvedla filmu ratting.Na nudný večer s mladou po lahvince vína ideální oddychovka.55%. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Ničím vyjímečný, průměrný, nejen duchařský horor s dávno provařeným scénářem. Postavy ale působí vcelku sympaticky, děj je zasazen do atraktivního prostředí amerického jihu, finále, ač zpočátku docela zmatečné, bylo i trochu napínavé. Prostě průměr srovnatelný s The Messengers, a silné 2 hvězdičky. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama