Reklama

Reklama

Slunovrat

  • USA Solstice
Trailer

Obsahy(1)

Po několika málo měsících od sebevraždy své sestry Sofie, odjíždí teenagerka Megan na letní prázdniny se svými nejlepšími přáteli. Na místě se brzy začínají dít zvláštní věci, které, jak Megan věří, připomínají přítomnost její sestry. Pokusí se s jejím duchem navázat kontakt. (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

cariada 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem jak to hodnotit ,ale přece jenom víc jak za dvě to není. Skoro hodinu nic zajímavého jen parta lidí co se snaží bavit a jedné z dívek se pořád zjevuje jakoby přítomnost nedávno zemřelé její sestry(dvojčete). pak se to docela slušně rozjede a nabírá to nečekaný rozuzlení. Dostane to i dobrou atmosféru. Ale jako celek je to slabší průměr. ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

presny typ filmu hodici se na dlouhe zimni vecery kolem 11 hodiny vecerni na te-fau Nova. vse je pekne vymazlene a prospikovane osudy teenejdzerskych slusnacku, hudba oslizle pohodova a co je hlavni - absolutne nehorrorove... marne patram v pameti, kdy sem videl naposledy tak slabe atmosferickou ducharinu... totalne odvarena devadesatiminutovka ... tento pafilm kvalitativne kategorizuju hned vedle pruseru typu Stigmat (ikdyz zde nevidime deviantni kneze) a jinych obludnosti ... resume se nabizi.... : bohapuste lejno... ()

Reklama

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Nezlobte se na me,ale tohle opravdu ne, 2 hvezdy davam jenom za peknou bazinatou Lousianskou prirodu, kterou jsem mel take moznost osobne navstivit. Ten babadook, nebo co to bylo, to delali na Atari? Nebo na cem? Vzdyt ta grafika byla podobna ne-li stejna jako ta obusku z Obusku z pytle ven. To je totalni dno, neco takoveho po roce 2000 umistit do filmu. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto nie je horor ani omylom.Je to o dvojčatách a jedna spácha samovraždu a ta druhá ide s partiou kamarátov na rodinnú chatu,a tam pomaly odkrýva prečo sa sestra zabila.Príbeh je opozeraný ale nie zlí,k tomu dobre cielené Flashbacky,ktoré odkrývajú hroznú minulosť.K tomu si prirátajte veľmi príjemné herecké obsadenie a vznikne vám príjemný thriller s prvkami Ghost hororu,ktorí ani nie je tak strašidelní ako príjemný na pozretie,keď sa nechcete moc báť. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Ne a ne a ne. I když Myrick pracuje prakticky se všemi klasickými proprietami duchařin, ani jednou se mu nepodaří diváka postrašit. A to je u horroru poměrně zásadní problém. Sice to vypadá celkem dobře, teenagerské hvězdičky se taky snaží, ale atmosféra jakoby nadobro zůstala uvězněná hluboko v bažině. Alespoň, že je hlavní hrdinka takova kočinka. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama