Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Intrikánské boje o moc uvnitř nadnárodní korporace, potažmo snahy jednoho zazobance uzurpovat majetek toho druhého, jsou už poměrně ohrané. A popravdě tenhle francouzský příspěvek na dané téma v podstatě nic nového nepřináší. Z akčního hlediska je to dost slabota, kromě jedné naháněčky na motorce a závěrečné solidní bitky na střeše, je to celkem nuda. Stejně tak samotné gró příběhu je přitažené za vlasy a jeho věrohodnost navíc definitivně srazí do kolen dost pochybný happyend. A tak jediným zajímavým momentem je z českého pohledu účast Karla Rodena coby polozáporáka Korskyho (proč musí Roden skoro v každém filmu hrát Rusa..?). No a pak taky na pohled velmi příjemný úkaz v podobě Mélanie Thierry. :-) ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Povedlo se. Mladé jugoslávče rozpletlo dost zamotaný příběh a vše se v dobré obrátilo. Na poměry ostatních thrillerů a akcí je to příběhem i zpracováním jednoduše standardní. Nic, co by diváka uhranulo nebo nějak zvlášť překvapilo, stejné zvraty jste už v mnoha jiných filmech viděli tolikrát, že dokážete i odhadovat, co právě nastane. Na druhou stranu, je to Francouzské a o to je zajímavější, že to vskutku dobře vypadá a není to žádný evropský patos, hrající si na Hollywood. Frantíci holt také čas od času umí (a čím dál častěji). Jó, kdybychom uměli něco takového natočit u nás, v Česko-Slovensku, to by bylo haló, jenže to je taková utopie. ~~~ Na **** to není, ale hodně slušné *** rozhodně :) ~~~ PS: Příjemné pro mě byl i fakt, že, protože se film odehrává na různých místech a postavy jsou z různých zemí, se mluví více jazyky, anglicky, francouzsky, chorvatsky(?) - lidi prostě mluví podle toho kde žijí či jsou, alespoň většinou. ~~~ PPS: Mínusem obecně je pro změnu fakt, že tohle třeba nešlo do kin. Sice by to nebyl největší komerční trhák, ale jen na DVD je to ostuda, hlavně že máme z Hollywoodu v kině každou pí... blbost. ()

Reklama

jondoe 

všechny recenze uživatele

Vyborny akcny thriller z francuzskej produkcie potesi dobrym pribehom, sviznym tempom a prekvapivymi zvratmi. Hlavny hrdina je sympatak a tak isto potesila ucast Karela Rodena a aj Kristin Scott Thomas. Film ma navyse velmi dobru kameru a rychly strih. Reziser to zladol vsetko vyborne a mne pripravil skvely oddych a kusok napatia. Kiezby bolo takychto filmov viac. Tento film vrelo odporucam:-))) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce odhalila spoustu nepodarků. Děj se dost vleče, a je dost kostrbatej na svý cestě k rozuzlení. Hlavní hrdina sysel je dost nesympatickej, a dost děsnej herec. Ovšem celkovej casting je našlapanej spoustou známejch tváří. No, a nejhůř dopadla akce. Poprvé asi zapracovalo překvapení, že tam vůbec nějaká je. Ovšem druhá projekce odhalila její úděsnou úroveň. Tohle patří do sekce lehkej podprůměr. 40%. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Largo Winch není vůbec špatně natočený akční thriller, bohužel uchopený až moc volně. Nesmrtelnost hlavního hrdiny je asi největším kamenem úrazu tohoto snímku. Co ten všechno přežije? i agent 007 by mu mohl některé kousky závidět. Což je v celkovém obrazu škoda, jelikož tyto situace posouvají celý film na dimenzi chvílemi až pohádkovou a k té pro změnu chybí patřičná nadsázka. Jinak bojové scény baví, překvapení také nechybí. Zkrátka jako vážná krimoška by tento snímek z francouzské produkce úspěch měl podstatně větší. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sa o Larga (Tomer Sisley) starajú pestúnski rodičia z Chorvátska. V komikse to však bol manželský pár z Lichtenštajnska. Nerio Winch (Predrag Manojlovic) o sebe vo filme taktiež tvrdí, že pochádzal z veľmi chudobných pomerov. V komikse je to však úplne naopak, keďže jeho otec bol milionárom. Jednou z ďalších odchýliek od komiksu bolo aj Largovo uväznenie v Brazílii a nie v Turecku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama