Reklama

Reklama

Miliardář Nerio se utopil a jeho smrt vyvolala hotové pozdvižení. Navíc zemřel bez dědice. Ve skutečnosti však měl Nerio tajemství – před lety adoptoval v Bosně chlapce jménem Largo. Ten je ovšem momentálně ve vězení poté, co byl křivě obviněn z obchodu s drogami. Jde jen o souhru okolností, nebo o dobře připravenou akci, která jej má zbavit dědictví? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (119)

cure 

všechny recenze uživatele

Čakal som hlúpy akčný thriller a dostalo sa mi dobrodružného príbehu, v ktorom bolo akurát chorvátskeho mora, akcie, vtipu (aj keď toho mohlo byť aj trošku viac). Vidieť, že nejde o americkú zlátaninu, ale o snahu diváka zabaviť aj príbehom a zručným filmovým umením. Vo filme je v medzinárodné obsadenie z polovice Európy, z ktorých poteší Karel Roden. Podpísať môžem tiež komentár od Shit. Pád zo skaly do mora je skutočne natočení tak dokonale francúzsky až sa chce plakať. Na tejto scéne je jasne vidieť rozdiel medzi americkou akciou a európskou poetikou.) Normálne by som dal za 3, ale dobrých európskych filmov je tak málo, že dávam 4 hviezdy. Naviac tento film priemerný nie je. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Velmi stylový akčnák s ačkovým vizuálem a spoustou nádhernejch zajímavejch lokací (jako je město v nitru ostrova). Od ostatních akčních filmů se navíc liší perfektním scénářem, kterej je napínavej, plnej zvratů a překvapí. Jak by také ne, když je podle jednoho z klenotů francouzské komixové tvorby. Jenom karel uz by si zaslouzil nejakou jinou roli nez Ruského boháče či mafiána. Je vidět že současná francouzká kinematografie umí když chce. ()

Reklama

papaguy 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupoval bez velkého očekávání a dočkal se příjemného zážitku. Značná dobrodružnost až pohádkovost některých motivů a akční nadsázka na mě působily trochu jako rušivý element (hlavní hrdina během pár hodin procestuje velký kus světa a stihne toho opravdu hodně). Realističtější nota by možná filmu slušela o něco víc. Děcka na to do kina z výchovných důvodů stejně vzít nemůžete, když jsou tam výjevy typu kudla v krku apod. Ale nebudu zbytečně rýpat. Dobrá kamera a střih mě zásobovaly jedním vizuálním bonbonkem za druhým, sympatičtí a dobře hrající herci odvedli skvěle svou práci, celková spokojenost. *3 a 1/2. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Druhá projekce odhalila spoustu nepodarků. Děj se dost vleče, a je dost kostrbatej na svý cestě k rozuzlení. Hlavní hrdina sysel je dost nesympatickej, a dost děsnej herec. Ovšem celkovej casting je našlapanej spoustou známejch tváří. No, a nejhůř dopadla akce. Poprvé asi zapracovalo překvapení, že tam vůbec nějaká je. Ovšem druhá projekce odhalila její úděsnou úroveň. Tohle patří do sekce lehkej podprůměr. 40%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Průměrná akční podívaná s prostým příběhem přeplněným neustálými rádoby šokujícími zvraty, což vede k výrazné nepřehlednosti. Já jsem na Largo Winch šel jen, abych nekazil partu, protože spolužáci chtěli ten film tuze vidět. Kdyby bylo na mně, vybral bych si z bohaté nabídky pařížských kin určitě jinou filmovou lahůdku. Posléze jsem se dozvěděl, proč Francouzi tolik toužili Largo Winch vidět. Netušil jsem, že existoval stejnojmenný seriál, který byl hodně populární. Aspoň jsem je poučil, že Karel Roden je Čech a nikoliv Chorvat, Srb nebo Rus :-) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Podľa komiksu Nerio zomrel tak, že bol zhodený zo strechy Winchovskej budovy. Vo filme sa utopil. (m.a.t.o.)
  • Film je založený hlavne na prvých dvoch dieloch rovnomennej komiksovej série. (m.a.t.o.)
  • Vo filme sídli W Group v Hong Kongu, hoci v komikse je jej sídlom New York. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno