Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (505)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Myslím že se nám pan režisér Krajnák snažil naporcovat pořádnou dávku legrace a nějaký ten vtip nacpal do každé možné scény. Ve výsledku to ale vypadá hrozně uměle a trapně, hlášky typu - Sežeru, vyseru a pak zase sežeru, mi moc vtipné nepřipadají a určitě nebudou patřit k těm, které si český film a veřejnost vryje do paměti. V jednoduchosti je síla, jenže tady to snad ani jinak něšlo udělat. Děj, který se točí kolem přerostlého sumce, který podle mě patří mezi nejtrapnější zvířata co jsem kdy ve filmu viděl, a v českých by podle mě dokonce atakoval první příčky, je příliš slaboučký a hlavně hrozně dlouhý. Hlavně ke konci se pomaličku začnete modlit, ať už to skončí!!! Každopádně jsem rád, že jsem to viděl, ale doporučovat to nikomu nebudu. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Tohle dílo je stejně vtipné jako sekaná z novorozenců. Je mi jasné, že i herci musí z něčeho žít, ale dělat ze sebe trotla u rybníka za dvě krabice montážní pěny, to snad nikdo ze zúčastněných nemá zapotřebí. Sumec Lojza se zařadil do galerie nezapomenutelných monster hned vedle žraloka Bruce z Čelistí a Godzilly. Troškův trůn se třese, this is really SICK!!! ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl být spíše do TV nebo třeba jako 6ti dílný seriál. Jako celovečerní film prohrává , protože jako celek nefunguje a vtipy se vkradají asi jako německý porno. Byt se Čtvrtníček snaží hlásit až to občas přijde trapné. Do druhé půlky se vkrade prapodivná pointa s Monstr-Sumcem Lojzou čím celý film jde do kytek. Pánové příště místo zfilmované reklamy zkuste třeba kratký komediální seriál a možná by to fungovalo. Toto nezachraní ani Lábus nebo pěkná dcera pana inženýra. Pane inženýre toto jste posral! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníček s Poláškem si troufli na film. Jak to všecko dopadlo je evidentně na zdejším hodnocení vidět. Žádný zázrak. Ale abych pravdu řekl, mě Poslední plavky pobavili. Sice to není žádný zázrak, ale začátek je výborný a hlášky, ve kterých Čtvrtníček úřaduje mě neskutečně bavili. Jenže pak se to zvrhne neskutečným způsobem a v jezeře se objeví monstr-sumec Lojza. Od té doby to všecko jde do hajzlu a autoři to originálně završí ultra mega debilním koncem, který alespoň decentně zakončí Čtvrtníček opět vtipnou prupovídkou. Jenže co naplat. Začátek nezachrání zbytek, v žádném případě, na druhou stranu se k němu s radostí vracím. Čtvrtníčka mám prostě rád (a nejen jeho, Lábus s Poláškem jsou taky fajn), a ten kdo ho má rád, tak jako já, si určitě oblíbí tento film. Nebo minimálně jeho postavu. Průser je, že ten, kdo Čtvrtníčka a jeho humor nesnáší vsype tenhle film do odpadu! a nebude řešit to, proč je to tak debilní i když tam hází slušný hlášky. Bohužel. Pro mě je to vcelku dobrá zábava, která se později zvrhne do vcelku dobré lojzoviny, který by se divil i samotný sumec. ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle není letní varianta kultovního Ivánka, jehož vysoké hodnocení mi doteď uniká, ani celovečerní verze České sody, ale poslední důkaz toho, že je nutné mluvit o české polistopadové kinematografii bez eufemismů. A tak řikám, že je v piči a Poslední plavky skví monstrozity počinů Eda Wooda (to finále, ten monstrsumec!)._____ Nejvyšši koncentrace product placementu ještě před úvodními titulky, v nichž je snad ukryta určitá tvůrči upřimnost k divákovi, který si na film omylem zajde (Lou Fanánek Hágen totiž zpívá píseň s textem "Jsi kokot"), několik typů herectví, které, potká-li se v jedné scéné, je směsí jakože-sympaticky a realisticky podaných postav a karikatur, až to není hezké, soundtrack si vystači s jedním dokola variovaným a oblbujícím motivem, kdy Kameňák bledne závistí, a sem-tam pěkné obrázky tenhle produkt (ano, je to hovno, uhádli jste) nezachrání._____ Poslední plavky jsem "sežral" (zkonzumoval) a málem jsem se v kině posral, ale že bych měl v plánu je "sežrat" znovu, to ne, ať si Rudolf Hrušínský starši, za jehož výkon by se mělo střilet, řiká, co chce. Do prdele s Kotíky, Krajňáky a Janáky, kteři musí dokazovat, že na komedii to chce cit, smysl pro humor a načasování, když už ne talent - a ani to výše zmíněné nemají. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kdy Jarda Kuchař (Petr Čtvrtníček) sundává ceduli označující rychlostní silnici, vyndává z auta druhou, kterou ovšem přikládá obrácením vzhůru nohama. V další scéně je nová cedule již správně otočena. (PAULOO)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)

Reklama

Reklama