Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (505)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vlastně nevím, proč hvězdu dávám. Blábol strašlivý, ve kterém nezaujme nic. Asi na pošesté jsem konečně viděl téměř celý film. Tolik skvělých herců a tolik neuvěřitelné nudy. Já jsem člověk trpělivý, který zvládne ledasjaký experiment ( hlavně 60.léta se v nich vyžívala), ovšem tohle? Velebnosti, du blejt... ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Petr Čtvrtníček má věru dar. Jako jediný ustál tuhle pokleslou filmovou břečku se ctí. Jen díky jeho plkům neodsuzuji Poslední plavky do odpadu, kam ale asi beztak patří! Josefa Poláška si ani nevšimnete, Jiří Lábus je slizký, že se tomu nechce věřit(dialogy psal idiot) a Rudolf Hrušínský se hrát vůbec nesnaží, jeho projev je bezmála imbecilní! ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Petr Čtvrtníček a Josef Polášek u mě nepatří mezi nudné patrony. Ale sluší jim spíše hraní v divadle nebo jiné komediální kousky. Velká snaha o nezávaznou komedii se opravdu netrefila do mého smyslu pro humor. Nebaví mě sledovat životy ztroskotanců v českých filmech, jelikož ony samotné jsou už tak trochu tvrdý oříšek. Tento film teda rozhodně nebude patřit mezi mé favority na českém bitevním poli filmu. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Koukám, že jsem asi fakt mimoň, he, he. Film mě příjemně překvapil. Není to nic na přemýšlení, jen čistá letní oddechovka, ale mě sedla jak prdel na hrnec. Čtvrtníček si evidentně užíval a role mu sedla přesně, mě však nejvíc bavil polášek a Hrušínský (toho mám poslední dobou strašně rád a čím dál víc ukazuje, že se potatil). Takový lehký, mírně nadnesený letní trip u opuštěného rybníčku s bandou známých a pornem za poplatek. Tam bych chtěl ztrávit týdenní dovolenou... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Možná, že za určitých okolností se z tohohle dalo něco vytěžit. Líbila se mi krajina i některé detailnější záběry. Hudba hrozná, dialogy plytké. Mrzí mě, že se skuteční páni Herci typu Rudolfa Hrušinského (nebo i Jirka Lábus) zabíjejí v takových sračkách, jako je Ulice nebo třeba tahle ptákovina. Celkově velká slabota, i když Čtvrtníček občas zahlásil slušně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)
  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)

Reklama

Reklama