Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jarda Kuchař přenechává na léto svůj pražský byt asijským běžencům a odjíždí k jezeru Andělský Hronov, kde vlastní bufet Tropicana. Jeho jediným zaměstnancem je místní prosťáček Kamil. Ostatně u jezera není ani noha a jedinými návštěvníky jsou zdejší zemědělci, traktoristi Jirka a Péťa, a také sklerotický stařík Zachariáš. Jarda má nevyřízené účty s rybářem Vrtílkem, jemuž přejel před dvěma roky psa. Nyní má Vrtílek psa nového a toho bezostyšně posílá na Jardu i Kamila. Pak s pobavením sleduje, jak si ti dva lížou rány. Výměna invektiv z jednoho břehu jezera na druhý je každodenní záležitostí... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (505)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Zvláště po zkušenosti s Crash Roadem musím ocenit jeden základní fakt - Plavky se neberou vážně, ani trochu. Škoda, že selhávají v technických záležitostech, střihem počínaje (nedotažené stmívačky), přes kameru (není ostrá a místy se neposouvá, ale skáče) až po mimořádně mizerné triky. Humor by taky chtěl sem tam vypilovat, ale upřímě.. Až to vyjde na DVDčku, tak to pčím a s rodinkou si to docela s chutí pustím znova. Za hodinku a půl u bufetu Tropicana sem zaplatil 50,- a necítím se nijak podveden, i když bavit jsem se mohl jistě i víc... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

A já jsem si pořád naivně i po těch zdejších negativních komentářích myslel, že by to mohlo aspoň trochu dobrý. No a zase jsem se spletl. Pár hlášek tam sice Čtvrtníček pronese a Hrušínskej si to evidentně užívá, ale to je tak všechno. Zbytek je opravdu hodně dlouhá a utahaná nuda u rybníka, kde Polášek furt blbě čumí a supersumec co žere psy. Tahle letní komedie se vážně nepovedla. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Silena kokotina, ale dokaze to pobavit. Pribeh je na jednu stranu celkem originalni, ale zaroven dost kokotskej a jednoduchej, ale dava prostor jednotlivejm postavam, ktery obcas sehrajou nakou vostrou scenku nebo hodi dobrou hlasku, navic vyber hercu se fakt poved a krome hlavni dvojky Ctvrtnicek, Polasek potesi hlavne Hrusinsky. Akorat mi prislo, ze kdyby se tam dalo vic navstevniku, ktery by mohli mistni prudit, byla by to daleko vetsi sranda, takhle to je vicemene jen na par postavach, ktery nemaj misty co hrat. Je to sice blbost, ale jelikoz jsem se docela bavil a film si na nic nehraje a chce jen pobavit, tak to na ty 3* bude. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Prosím pěkně - vysvětlí mi toto někdo? :-D Co to jako přesně mělo znamenat? Nebýt čarokrásné Kristýny Farkašové, raději bych snad zíral na vypnutou televizi (Tím se osvětluje ta jedna chuďoučká hvězdička). Snažil jsem se v té spleti hovadin, kterou se pokoušel lepit do celistvého útvaru jen Čtvrtníček chrlící jednu hlášku za druhou (méně je někdy více, Péťo), leč marně. Opravdu nevím, co víc dodat. Vzdávám veškerou argumentaci, největší chybou Posledních plavek je to, že vůbec vznikly. Doufám tedy alespoň, že byly vážně poslední. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nějak takhle by vypadaly Čelisti, kdyby Spielberg v pětasedmdesátém kouřil hašiš z kartuše od montážní pěny.. Patálie kolem latexového Holdegróna možná měly navodit ospalou letní náladu a člověk se snad mohl i párkrát pousmát (především u Čtvrtníčka, co to trousí o římská CVI), ale zároveň je tam spousta pasáží, co jsou hlušší, než Beethoven na sklonku kariéry, či by mohly z fleku vyučovat trapnost na univerzitě. Dva drobné poznatky. Polášek se ze škatulky s cedulkou „Trotl“ vymaňuje evidentně nerad a hudba Krafta tomu v crazy-komediálních situacích dodává nádech Kusturicy, ale je to asi takový nádech, jako když si při ostravské inverzi pustíte do plic pana Mittala. Přežít se to dá ovšem v klidu - bahnité dno české kinematografie je totiž ještě hloub.. Traduje se, že se nedávno mezi Lábusem a Čtvrtníčkem odehrál tenhle rozhovor: Jirka: „Volal mi Krajňák.“ - Petr: „Krajňák, jo? Čůrák. A co chtěl?“ - Jirka: „Abychom šli podruhé do plavek.“ - Petr: „A cos mu na to řek?“ - Jirka: „Nic.“ - Petr: „Tak tos mu řek dobře.“ ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Jiří Lábus při natáčení hodně improvizoval. (Fenk)
  • V improvizovaném bufetu Tropikana teklo z pípy nealkoholické pivo, které bylo díky teplému počasí nepoživatelné a rychle se kazilo. Proto herci pili pivo lahvové. (Fenk)
  • Rybník, u kterého se natáčel defakto celý film, se jmenuje Kotlíky a leží u města Pezinok na Slovensku. (sator)

Reklama

Reklama