Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velká akce. Dobrá zábava. Skvělý film! Malí válečníci je opravdu ohromné dobrodružství. Seznamte se s elitním komandem - postavičkami jako dělanými pro akci. Ze svých krabic utekly společně s Gorgonity, dobrosrdečnými, ale podivně vyhlížejícími bytostmi. Právě teď se jim teenager Alan Abernathy pokouší pomoci a také chce zachránit dívku svých snů. Podaří se mu to dříve, než bude celé město vzhůru nohama? (Universal)

(více)

Recenze (97)

Benoit 

všechny recenze uživatele

Mít hračku, která s vámi mluví, cítí a může všude chodit, je sen každého dítěte. A vojáček, střílející ostrýma, sen každého malého kluka. Jen se to nesmí moc zvrtnout. A tady se to sakra zvrtlo. Pro mě příjemná zábava i po letech. Ale pokud v sobě nemáte už žádný poslední kus dítěte, na své si asi nepřijdete... ()

Anthro 

všechny recenze uživatele

Jó doby kdy jsem byl malej jsou pryč, teď bych se na to nepodíval, ale v dobách dávno minulých jsem se na to díval velmi rád. Sledovat, jak mají hračky svůj "rozum" bylo pro mě zajímavý z pohledu dítěte. Pro děti doporučuju, nudit se nebudou. Mimochodem, ty vojáci a jejich zbraně jsou fakt badass :) ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Vývojáři se v mnohém sekli a netuší, že jejich plastové hračky dosáhly lidské inteligence a v jednom městečku tak proti sobě dvě bandy (mutanti Gorgonité a elitní vojáci) válčí. A hravý režisér Joe Dante si léta páně 1998 splnil další ze svých dětských snů. Vůbec u toho naštěstí není politicky korektní a předkládá cynickou látku plnou černohumorných momentů, i když kdyby nemusel myslet na věkovou přístupnost a byl mnohem údernější a ještě víc satiričtější, bylo by to luxusní. Spolehnout se nicméně mohl na trikaře, kteří odvedli skvělou práci, a ta vynikne zejména v druhé půlce, kdy přibude bojových scén a nejednou nějakou hračku rozporcují na kusy. Hračky podpořené hlasy skvělých herců (Tommy Lee Jones, Frank Langella, Bruce Dern) místy kouzelně řádí, a to proto, že se tady rozhodně nezapomnělo na nadsázku. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Globotech Industries je americká spoločnosť, ktorá je svetovou jedničkou vo výrobe najmodernejšej vojenskej výzbroje a techniky. Rozhodli sa, že svoje technológie použijú i vo výrobkoch bežnej spotreby. Vstúpia na nové trhy. Zahája výrobu akčných figúrok pre deti. Keď zbrojárska firma začne vyrábať detské hračky neveští to nič dobré. Snímok "Malí válečníci" natočil v roku 1998 skúsený režisér Joe Dante. Vďaka jeho charakteristickému rukopisu to má príjemný retro vizuál filmov z konca osemdesiatých rokov minulého storočia. *** ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie, která rozhodně má něco do sebe. Určitě jí ocení více mladší diváci, těm starším bude připadat hodně naivní. Kirsten Dunstová předvádí jednu ze svých lepších hereckých kreací a režie Joe Danta mohla být nápaditější. Z daného potenciálu šlo vytřískat určitě víc, jak říkám mladší publikum bude pravděpodobně nadšeno. Mé hodnocení: 60% ()

Galerie (80)

Zajímavosti (4)

  • Jeden z tvůrců hraček má přezdívku Gizmo. Stejné jméno nesla i jedna z příšerek ve filmu Gremlins (1984), který rovněž režíroval Joe Dante. (Campbell)

Reklama

Reklama