Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 4

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

helianto

já se snažím "těm špatným"  věcem pokuď možno vyhnout, pač když se nevyhnou mrzí mně to, sem smutný a i naštvaný, protože sem do toho investoval čas a peníze, takže takhle se věci mají 

na příspěvěk reagoval helianto

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Thomick

co týče mých obzorů tak ti nevim, snad každý žánr hudby poslouchám, od country, skrz hip hop, konče saxofonovím solíčkem a co se týče filmů, tam je to samé od animovaného žánru končívaje romantickým dojákem ala Ptáci v trní 

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Já je taky neznám :o) Můžu být jen překvapená - příjemně, nepříjemně. Riziko podníkání :o) V tomto případě opravdu příjemně :o)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

DEXTER099

V tom jsou projekce skvělé :o) Máš možnost vyzkoušet film, na který bys třeba normálně nešel. A já, teda, na rovinu prohlašuju, že nelituju :o)

Thomick

Thomick (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To si ale nikdy nerozšíříš obzory, a nikdy nedojdeš toho prima pocitu, kdy tě něco uplně překvapí a stane se tvou srdcovkou, což je na sledování filmů pomalu to nejlepší. :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

mikeey25

mikeey25 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak já bych taky šel na něco k čemu vůbec žádnej vztah nemám, abych tomu třeba nějak přišel na chuť. Chyba je ale v tom co prostě napsal, když sám moc dobře o sobě ví jakej má vztah k danému stylu.

Uživatel mikeey25 smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

helianto

já vi, to je chození po vratké lávce, ale chápej "nemám ke komiksovkám absolutně žádnej vztah" takže znalost světa a postav a tak vůbec je prostě nulová, takže co jako čekal ???

na příspěvěk reagoval mikeey25, helianto

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

To ale přece nikdy nezjistíš, dokud na ten film nejdeš - jestli bude dobrý nebo špatný... :o) Filmy podle komiksů Tě lákat nemusí, ale těžko můžeš a priori říct, že filmy podle komiksů jsou špatné... Taky nejsem extra jejich fanynka, Captain Americu považuju za naprostou ptákovinu, ale Kingsman se mi naopak líbili moc :o)

na příspěvěk reagoval DEXTER099, Yoshitsune, Yoshitsune, canucks333

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

DaViD´82

ano nebudu přece chodit na film, který mně neláká nebo mně nezajímá, ano sice někdy narazím na film a po skončení zjistím, že to by děsný nebo dobrý, třeba ten Meďa 2 , jednička byla pro mně urážka všeho, takže dvojku sem vynechal a nemám chuť ji vidět 

na příspěvěk reagoval helianto, Thomick

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

"nemám ke komiksovkám absolutně žádnej vztah" tak proč na to chodil ? a jo myslí že je hustej a cool, navíc je to sociál, takže na kino nikdy nemá proto bere zadarmo projekce 

na příspěvěk reagoval tomas.malo, DaViD´82

Uživatel DeathTheKid smazal svůj příspěvek.

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

No tak jsem byl na projekci od ČSFD a jsem tedy hodně zklamán.Ano opravdu nejsem fanda komiksových filmu,ale dokážu ocenit pokud je i tento žánr dobrý viz Batman od Nolana.Tady to opravdu ten případ nebude.Říkal jsem si proč obsadili zrovna Paula Rudda,který je znám hlavně z komediálních filmu.No už mi to bohužel došlo.Ten film nemá napětí,nemá skoro akci,ale za to má nucené fórky,které jsou někdy tak nucené až to není hezké.Po cca půl hodině jsem si říkal-dobře teď se to rozjede a bude to mít třeba vážnější notu,ale bohužel to tak nebylo.Chápu Paula i Michaela Douglasa,že chtěli taky podojit dojnou krávu jménem Marvel,ale tohle je opravdu bez napětí i nějakého dramatického děje.Jediný klad je účast Michaela,ale to je opravdu málo.Sál se skoro neustále smál a tak jsem pochopil proč v dnešní době nemůže mít úspěch film jako je Terminátor.Škoda.Evidentně jsem se měl narodit v jiné době,ale co se týče filmu tak tam jsem měl za to,že žije v té správné době.Za mě celkově 60% a tři hvězdy.

na příspěvěk reagoval canucks333

DeathTheKid

DeathTheKid (hodnocení, recenze)

Uživatel Disk se asi dostal na subatomární úroveň, kde vnímá čas i prostor zcela jinak. Dnes totiž není nedělní odpoledne, ale proč ne, mít svůj svět je alespoň v Opavě fajn :)))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ištván87

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama