Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Diskuze

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Ten film měl být původně čistá komedie co se nebere vážně a proto Wright musel odejít, protože to už moc nesedělo do MCU.

na příspěvěk reagoval DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Tak pokud by tam nebyla jakoby vážnější scéna alespoň sem tam ( i když já si představoval něco jiného) tak by to byla další pařba,ale ne ve vegas,ale v mraveništi.

na příspěvěk reagoval S.W.A.T

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Práveže ju príjmamm ale nevidím dôvod prečo tráviť čas v diskusii k filmu ktorý sa mi nepáči a presviedčať ostatných? To ej ako prísť s klobáskami do klubu vegetariánov...

na příspěvěk reagoval helianto, DEXTER099

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

Ta odlčenost je pozůstatek Wrighta (s ním to měla být čistá komedie) a naopak Rudd tam dodal ty vážnější situace.

 

Jinak film je parádní a hezky naznačené dvě věci co se budou řešit v případném pokračování. Osobně se vsadím, že postava, o kterou jde v první potitulkové scéně se ale objeví už dřív než v pokračování.

 

A Marvel počítá, že se tržby budou pohybovat kolem trřeb prvního Thora a Capa, takže 60 mega (i když odhady jsou trošku vyšší) není průser

na příspěvěk reagoval canucks333, DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Tomu rozumím,ale jelikož jsem tam postrádal nějaká i minimální napětí tak jsem čekal,že mě alespoň chytí ty postavy a budu jim nějak fandit,ale když tam každé dvě minuty musí cpát vtipy a někdy až opravdu nuceně tak je to težký.Pro mě zatím asi nejhorší Marvel film.Pardon :-))

na příspěvěk reagoval canucks333, Prometheus69

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Já jako naprostá ne-fanynka komiksových filmů jsem se výborně bavila a díky tomu mi ten film naopak přišel velmi stravitelný...

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

DEXTER099

Všechny filmy ze série nemůžou být ve stejném duchu ne?
1) By to po nějaké době začala být nuda.
2) Každý hrdina se chová úplně jinak a tak také vznikají úplně jiné situace.

na příspěvěk reagoval DEXTER099

DEXTER099

DEXTER099 (hodnocení, recenze)

Takový nekonfliktní dotaz :-) : Vám tady (předpokládám zarytým fandům komiksových filmů opravdu tento kousek nepřišel až moc odlechčený?Jak jsem psal v komentáři-nedivím se zpětně účasti Paula Rudda,který se podílel i na scénáři.Nevím no,ale už mi to přišlo dost za čárou.

na příspěvěk reagoval canucks333, Blackhand47, helianto

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

S filmoms om mega spokojný odo mňa má 5* a 95% :) kto má rád komiksovky a originálne filmy tak an to musí ísť :) chápem, že sa to neikomu páčiť ale nemusí :) dosť to balancuje, ale musím povedať že nikoho z päťky Rudd-Douglas-Lilly-Peňa-Stoll neviem nominovať na ťahúňa filmu...

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Film je dobrej a opět souhlasím s aktuálním hodnocením - 82%.

 

SPOILER:

Stan Lee potěšil, podle zvěsti tam být neměl ne? :D

Po-potitulková scéna super!  I Falcon překvapil, že tam neměl jenom pár sekundové cameo.

Uživatel ExSOLDIER smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Shakers

Shakers (hodnocení, recenze)

Podobnú predpoveď tuším hlásili aj pri Guardians of the Galaxy ... a nakoniec to dalo cez 90M .... už aj tie tržby predpovedajú ako počasie.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama