Reklama

Reklama

Ant-Man

Trailer 2

Podvodník Scott Lang (Paul Rudd), vybavený pozoruhodnou schopnosti zmenšit své fyzické rozměry, ale současně znásobit svou sílu, se musí ujmout role hrdiny a pomoci svému mentorovi doktorovi Hankovi Pymovi (Michael Douglas) ochránit tajemství, skrývající se v jeho úžasném obleku Ant-Mana, před zcela novými nebezpečími, která ho ohrožují. Pym a Lang jsou tváří v tvář zdánlivě nepřekonatelným překážkám nuceni naplánovat a provést rafinovanou loupež, která zachrání celý svět. (Falcon)

(více)

Videa (27)

Trailer 2

Recenze (1 240)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svěží komiksárna. Zmenšování je efektní, v akci zábavné, v závěru bombasticky pojaté. Změna perspektivy je velice pěkně pojata, ať technicky nebo příběhově. Tohle je podle mě první komiks od Marvelu, který opravdu riskuje, nemá v podstatě velké hvězdy ani velké jméno hrdiny. Je to skok do neznáma, který se mění v překvapivý úspěch (Paul Rudd roste každým záběrem a Evangelina... k ní není co říct). Hlavní hnací silou je pro mě humor, který konečně vědomě přechází v komiksovém filmu doúrovně vědomé nadsázky až ironie a Ant-man je dík tomu (a podle mě to je hlavně zásluha specifického humoru Edgara Wrighta) je pro mě zábavný hlavně v závěru, kde vrcholí všechen vtip nejšílnějším akčním soubojem od Marvelu. Kde na tohle vzali odvahu nevím, ale já jim tleskám a jdu otřít prach ze své lokomotivy Tomáš, co mám nad televizí... PS: Michael Peňa a jeho scény "jak to teda bylo" naprostá bomba. Trhám se míchy ještě teď a hlavně bez dabingu! ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že inženýr Křeček prodal Berkův vynález Američanům! Ten hajzl! Ale na našeho Zedrala to nemá, ví to celá obora. Přesto to byla fajn podívaná a navlékli to pěkně. Jeden by ani nepomyslel, že je to kradený. Vypadá to jako pěkné originální zpracování boje malého hrdiny proti velkému zlému světu. Takže jak s dalším dílem? Vyčoudí mraveneček mravkolevy z IS? Dá si Douglas třikrát denně prášek cukru na bolavé hlasivky? A kdo bude stát u postýlky? ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Každý akčňák je většinou tak dobrý, jak je dobrý jeho záporák. Pokud se ve filmu přestane vyskytovat, je to problém. viz Temný rytíř. Joker téměř nesleze z plátna a výsledkem je nejlepší (komiksový) film všech dob. Ant-Man začíná hodně zajímavě. Představí se kladné postavy, záporné i ty směšné. Jenže potom nastane trošku problém, veliký důraz se začne klást na Paula Rudda. Ten se sice snaží, seč mu síly stačí, nicméně tady by to chtělo trošku zrychlit trénink, nějaké ty motivační řeči a hlavně už chybí TA akce. Závěrečná akce nakonec příjde a není vůbec špatná, je správně odlehčená, dynamická a napínavá. Přestože tahle Marvelkovka patří k těm slabším, hodnocení bych viděl někde kolem 60%. PS: Michael Peňa představuje opravdovou trefu do černého. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Miláčik, zmenšil som Iron Mana. Prekvapivo komorné retro , ktoré ako keby vypadlo z 80. rokov. Postavy sú funkčné a dobre zahrané, je tam veľa humoru, zopár vypečených scén pripomínajúce kto to mal vlastne režírovať (retrospektívy) a hlavne dobre vymyslené scény so zmenšovaním. Bohužiaľ to celé nešlape tak akoby malo ani v akčných ani dialógových scénach, je to strašne zameniteľné, nevýrazné a zbytočne dlhé (keby to malo o pol hoďku menej tak je to fakt pecka). Dramatická linka nefunguje, bolo by lepšie keby to bola čistokrvná komédia.Celkovo je to také nič proti ničomu. Kvalitatívne klasická Marvelovka. Je to dobré ale nie skvelé. 7/10 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

U posledních dvou Marvelovek jsem zíval nudou, o to víc mě těší, že jsem svojí nevymáchané puse mohl zase jednou dopřát i tělocvik horizontální. Sice to chvíli trvalo, než se všichni domluvili co se teda bude dít, ale pak to byla hodně výživná jízda plná neotřelých nápadů, kterých já si cením víc jak barviček; konečně to snad Marvel pochopil. Kdyby byla každá blbost takhle zábavná, nasmál bych denně dvakrát tolik času. A kdyby Evangeline Lilly netrpěla úchylkou na malé věci, mohl z nás být krásný pár. P.S: Simčo, utekl ti klokan. ()

Galerie (132)

Zajímavosti (70)

Související novinky

Animovaný prequel Transformers na cestě

Animovaný prequel Transformers na cestě

02.05.2020

Společnost Hasbro a studio Paramount najali režiséra a scenáristu Joshe Cooleyho (V hlavě, Toy Story 4) aby natočil animovaný prequel robotí série Transformers. Film by měl mít gigantické měřítko,… (více)

Captain Marvel si našla režisérské duo

Captain Marvel si našla režisérské duo

20.04.2017

Přestože existují sólové filmy Supergirl, Catwoman nebo Elektry, půlka internetu na ně dávno zapomněla a pravidelně se řeší, kdy už se dočkáme superhrdinského celovečeráku s ženskou hlavní hrdinkou.… (více)

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP filmy 2015 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

30.12.2015

V letošním přehledu nej filmů, které viděli naši top uživatelé v roce 2015, jsme dali prostor i filmům s jiným rokem výroby/uvedení než 2015. Anketu vyhrál postapokalyptický akčňák Šílený Max:… (více)

Reklama

Reklama