Reklama

Reklama

Shadow Puppets

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Několik lidí se probudí v nemocničním zařízení a nepamatují si kdo jsou ani jak se tam dostali. Neznají sami sebe navzájem, nevědí, zda si mohou důvěřovat, spojuje je pouze touha uniknout. Najít cestu ven ale není nic jednoduchého, zvláště, když nemohou věřit ani vlastnímu stínu. A stín se blíží... (Giovanni)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

PenaPP 

všechny recenze uživatele

Po delší době konečně opět horor, kde nebylo chování postav absolutně k smíchu a kde jsem se chvílemi mohl i bát. Kromě úžasné a neodolatelné Jolene Blalock v hlavní roli, mě dále příjemně překvapil James Marsters. Navzdory ponurému prostředí se dokonce objevilo i několik vtipných hlášek, které mírně odlehčily atmosféru. Krom toho, že se nedalo uniknout některým žánrovým klišé, bych v podstatě mohl filmu vytknout asi jen jedinou věc, a to obličej stínu... dokud se neobjevil, vypadal stín víc tajemný a děsivý. Podobnost s kostkou, jak tu někteří zmiňují, v tom moc nevidím (maximálně to, že jsou všichni někde zavřeni s vymazanou pamětí), protože v ní nešlo o hororovou atmosféru, ale spíš o nechuťárny typu polití člověka maso-rozpouštějící kyselinou, atd. a postavy tam postupně unikali (pokud teda přežily) z jedné místnosti do další. Jo a jinak si musím postěžovat na distributory v ČR, protože jsem nikde nenašel k zakoupení DVD :-/ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Holky pěkný, to jo. Tony Todd to docela válcoval, to taky jo. Ale jinak to byla pěkná nuda. Natažená až za hranici únosnosti. A největší sranda na tom je, že kdyby tam nebylo to ultratrapné stínové monstrum (a popřemýšlíme-li nad tím trochu, vlastně tam ani vůbec nemuselo být), bylo by to o něco lepší, dokonce o tolik, že bych tomu ještě jednu * přidal. Takhle ta trapnost ale fakt bila do očí. ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vzal mi Tě stííín....tak tenhle song by se k tomuto horůrku hodil jako žádnej jinej. Osm lidí, trpících ztrátou paměti, neznámé místo a digitální bubák. Jako bonus zde hraje Mr. Candy a svým patentovaným hlasem se stará o většinu drsných hlášek. Celkově vzato blbina, ale nenudilo mě to a dokonce i bavilo více, než jsem sám čekal. Hlavní hrdinka je sympaťanda a tak divák určo ocení, že tam běhá v tílku a kalhotkách plus tam má konkurenci, která se nebojí i nahou řiť ukázat. Každopádně na skupinku ve spoďárech číhá ve stínech STÍN. A jak se ocitnete mimo bezpečí světla, máte docela problém, sice krátkej problém, ale trvalej. Stín si Vás vezme a Vaše existence na mrzkém světě končí. Být ten STÍN trochu lépe udělanej a více si pohrát s hudbou, mohla to být solidní atmosférická pecka, takhle příjemná jednohubka. PS - Bacha na svůj stín... ()

Snakefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je největší sračka za poslední dekádu. Debilni scénář s debilně kvákajícími neherci, kteří ze sebe nevypraví jedinou souvislou větu. Pro zasmání mně byl už obal, kde stálo hrdě STRONG UNCUT VERSION. Tak nevím co by se tady dalo snad vystříhat? Bikiny těch poletujících kvákajících pipin nebo snad skalpel v ruce toho potrhlého doktora? Michael Winnick - alias režisér je prostě zmrd a dement. Sorry. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Osem rozdielnych neznámych ľudí sa prebudí v opustenej budove so stratou pamäte. Snažia sa dostať preč a pritom zistiť kto vlastne sú a čo tam robia. V tieňoch je však skryté niečo čo ich sleduje a usiluje o ich životy... Ničím výnimočný, ale pozerateľný hororový mix Kocky, Saw a House on Haunted Hill, ktorému by však nezaškodila kratšia stopáž; keďže sa tu miestami vyložene nič nedialo a tým zbytočne upadala (ináč celkom podarená) atmosféra. ()

Reklama

Reklama