Reklama

Reklama

Irina Palm

  • Belgie Irina Palm (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Jde o život, tak k čemu jsou předsudky a stud.
Příběh padesátnice Maggie, která se jednoho dne nechá zaměstnat v nočním klubu londýnského Soho. V zoufalé snaze získat peníze na operaci vážně nemocného vnuka přijme práci, nad níž by se dosud při pouhé zmínce zarděla studem. Pozoruhodné šansoniérce a herečce Marianne Faithfullové je v romantické tragikomedii neméně skvělým protihráčem kusturicovský herec Miki Manojlović, jehož na první pohled hochštaplerský majitel klubu začne díky odzbrojující přirozenosti stárnoucí ženy znovu vnímat hluboko zasuté city. Bizarní idyla nově nabyté Maggiiny existence končí okamžikem, kdy se o nové, byť dočasné identitě dozvídají nejen pomlouvačné sousedky, ale především syn Tom. Nevtíravě osobitá režie Sama Garbarského dává prostor strhujícímu herectví, jehož působivost umocňuje skvěle vystavěná atmosféra s melancholickým hudebním doprovodem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (177)

Fr 

všechny recenze uživatele

BÁBA HONIVÁ….. Zajímavé !!! Ta přeměna Maggie ze ,,staré báby“ na ženu, která má ráda svoji práci (přiměřeně, samozřejmě). Zajímavý scénář (nečekal jsem to!) a hlavně výkon M. Faithfull. Přesvědčivé! Prostě takhle se ženský jejího věku chovají, tváří (mám tchýni!) ….. ostatně všechny postavy jsou reálné, stejně jako příběh. Ano, toto se mohlo stát! A právě ta absolutní realističnost je snad největší poklona tvůrcům! ()

baribal 

všechny recenze uživatele

dobrý film... avšak na mě vrhal příliš depresivní tóny... cože anglická kinematografie dost dobře ovládá (už jako v Do Naha! kde je tedy víc humoru je cítit dělnické prostředí plné zoufalství)... tady mě nejvíc deprimovala hudba, jsem rád že jsem Irinu viděl a vůbec to není špatný film, je to téměř dokonalý film... ale v tuto chvíli nemohu dát víc ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že o filmu typu Vlhká místa se divák dozví, aniž by se jakkoli snažil. Na rozdíl od toho Irina Palm už nám věkem poněkud zapadla a na takové ČT 2 bych si o ní ani neopřela kolo. Leč film je to veskrze zábavný a já nevidím důvod, proč ho nedoporučit celé rodině. Je v tom všechno, láska, odpuštění a nakonec i to rodinné štěstí. ()

neneka 

všechny recenze uživatele

Dojemný, civilní, pravdivý a uvěřitelný. Marianne Faithfull jsem měla vždy ráda i jako zpěvačku a v reálu je zřejmě taková kočka s 9 životy, a tak bez mučení přiznávám, že nejenže mě nalákalo to, že jde o film evropský, protože ty já hodně můžu, o tématu nemluvě, ale taky jsem právě na ni byla hodně zvědavá. A... skvělý! ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

velmi dojemna sklucujuca drama o tom, aky dokaze byt zivot pes a tiez o cloveku, ktory sa nechce tej hnusnej realite poddat a musi jednoducho padnut hlboko a v tomto pripade ozaj hlboko pod svoju uroven. okrem silneho pribehu na doveryhodnosti celeho projektu prispievaju velmi autenticke herecke vykony, a to tak v pripade marianne faithullovej, ktora svojej starnucej babickovskej postave maggie/irine dokazala sarmantne a zaroven dojimavo vykuzlit profil mature handjob kurvicky, ako aj v pripade majitela bordelu, ktoreho "svinsky" dobre uhral kusturicov oblubenec miki manojlovic. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama