Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (1 088)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ANDY BERE ROHA A MY UDĚLÁME TO SAMÝ!!....“ /// Strůjci svýho osudu v ráji na zemi (aneb hračky v mateřský školce) - kurva (sorry děti) jsem netušil, kolik času se dá zabít jen čuměním na hračky. Skvělá Barbie a místy horor pro nejmenší (panenka Chucky....), což značí dobrou zábavu pro ty starší. ,,ALE NEJLEPŠÍ NA ANDYM JE, ŽE TĚ NIKDY NEOPUSTÍ!“ No já vím, jak malý děcko! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem tvrdil, že Ken je pěkná svině. 2.) Potřebuju udělat hračce lobotomii. 3.) Nechápu, že nos, uši, oči, pusa, ruce, nohy a knír můžou mít osobnost (...já vím šéfe...). /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Tak vám nevím - neměl bych se na ty americké animáče zlobit, že stále zřetelněji tíhnou k realistické grafice a svou animovanou formu využívají hlavně k tomu, aby mohly na diváka sypat jednu vlnu atrakcí za druhou a přimíchávat do tolik kýblů ťuťu nuňu roztomilosti, že by to hraná forma neunesla a asi by se dojetím roztekla? Asi ne, protože tolik nápaditosti, filmařské bravury a napětí, kolik nabízí Toy Story 3, se hned tak v nějakém hraném blockbusteru nevidí. ___________ P.S: Vysvětlí mi někdo, jestli je Svěrák věstec nebo vlastník stroje času, nebo jak on to vlastně dělá, že vždycky když natočí nějaký film, tak se o pár dní později objeví nějaký velkolepý spektákl s množstvím podobných prvků? :) ()

Reklama

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Keby nebolo toho čarovného konca, ktorý svojou ľudskosťou, hĺbkou a hravosťou presne vystihuje ducha posledných (dokonalých!) pixaroviek, tak neviem neviem. Základným kameňom úrazu je, že film stratil akúkoľvek spätosť s realitou. Fikčný svet hračiek pomaly stráca stýčné body s reálnym svetom, ktoré boli hlavnou devízou predošlých filmov a vytvárali ten čarovný opar, že "čo keď...!". Navyše film je až príliš akčný. Pasáž úniku zo škôlky je miestami viac atrakciou v disneylande ako filmom. No ten koniec... ach ... idem vyhrabať svoje staré hračky! PS: Rex podal znova bombastický výkon. Čakám nomináciu na Oscara za vedľajšiu rolu! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ano, mohl bych vyčítat lidem z Pixaru, že (opět) vsadili na emoční a nostalgickou stránku, jenže to by mě to nemohlo tak bavit. Toy Story 3 je překrásný animák, který jsem si opravdu užil. Je to zároveň můj první Příběh hraček, který jsem viděl v originále (Tom Hanks rulez!) Nebudu tu dál psát, tohle se prostě musí vidět. Pixar je stále na vrcholu. 100 %. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No tak trochu zbytecny pokracovani. Je sice fajn, ze se vrati stara znama sympaticka particka a film je ciste o zabave s trochou toho napeti, ale nemuzu si pomoct, na prvni dva dily to nema ani omylem, ze bych se nejak hodne nasmal to taky ne, pribeh je potreti prakticky totoznej a animace nevypada nijak vylepsene oproti predchozim pixarovkam. Nicmene i tak to ty 4* da. ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Když si Ken zkouší svoje obleky, zazní píseň „Le Freak“ od skupiny Chic. Když se Barbie a Ken na sebe poprvé podívají a následně jdou k sobě, hraje píseň „Dream Weaver“ od Garyho Wrighta. (SONY_)
  • Verze Barbie, která byla ve filmu použita, pochází z roku 1983 a je to model “Great Shape Barbie”. (R´Hell)

Související novinky

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

A scénáře pro Star Wars VII – IX obstarají...

22.11.2012

Co se týče režisérů, prozatím se hraje hra „které další slavné jméno odmítne možnost točit Star Wars pro Disneye“ (na seznamu už jsou Matthew Vaughn, Steven Spielberg, Quentin Tarantino a několik… (více)

Reklama

Reklama