Reklama

Reklama

Andy stojí na prahu dospělosti, chystá se na vysokou a přemýšlí, co udělá se svými starými hračkami. Nejoblíbenější kousky, mezi nimiž nechybí Buzz Rakeťák a kovbojská dívka Jessie, připraví do pytle, který ale maminka místo na půdu odnese k popelnicím. Hračkám se podaří na poslední chvíli před popeláři uprchnout. Ocitnou se v autě s dalšími hračkami, určenými jako dar mateřské školce, která je ale plná rozjívených dětí a batolat ničících hračky. Setkají se tam se spoustou jiných hraček a brzy si uvědomí, že je potkalo zcela nové bláznivé dobrodružství. (TV Nova)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (1 089)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $200miliónovTržby USA $415,004,880Tržby Celosvetovo $1,066,969,703Tržby za predaj Blu-ray v USA $58,831,545 //počet predaných kusov 2,374,552Tržby za predaj DVD v USA $192,956,906 //počet predaných kusov 10,791,963 ║ __FILM ROKA 2010!!!__ Mal som menšie obavy či dokáže Pixar-ovský tím po tých dlhých rokoch od skončenia Príbehu hračiek 2 navodiť na vtedajšiu úžasnú atmosféru, krásny príbeh,... no proste to čaro čo mali predchodcovia z konca 90.rokov a animátori opäť nesklamali a vytvorili úžasné pokračovanie, také čo neskutočne poteší u srdca fanúšika predchodcov. Teraz môžem len dodať že pre mňa dokonalejšia trilógia nie je, toto je niečo nad ľudským chápaním. Toľko dojatia pri sledovaní filmového príbehu som tento rok ešte nezažil. __"DOKONALÉ! ČISTÁ FANTÁZIA!!!"__ /videl v kine 3D verziu 5x: 100%/ ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Úžasnej animák o hračkách, který vás donutí přemýšlet o tom, jestli jste se taky někdy chovali naprosto bezcitně ke svým hračkám, a jestli jste se jich nevzdali příliš brzo.Staří známí Woody, Buzz rakeťák, nebo Jessie vás zase doženou k záchvatům smíchu a občas dokonce téměř k pláči:))O zábavu se perfektně postará i psycho batole, anebo Barbie s Kenem. Jen mě tak napadá, že to vlastně vůbec není pro děti. Ale i tak podle mě výborný díl, který si bezpochyby stoprocentní hodnocení zaslouží. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jednička je můj nejoblíbenější a zároveň mnou nejvícekrát viděný animák, dvojka je jen o malinko slabší a trojka... U té jsem se smála, bála, rozčilovala, fandila, několikrát absolutně netušila, co bude dál, a i navzdory mému drsnému já mi několikrát během sledování ukápla slza. Nemám slov. Toy story trilogie je jedničkou mezi všemi animáky, které znám. Tyhle hračky mě vždycky dostanou. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ANDY BERE ROHA A MY UDĚLÁME TO SAMÝ!!....“ /// Strůjci svýho osudu v ráji na zemi (aneb hračky v mateřský školce) - kurva (sorry děti) jsem netušil, kolik času se dá zabít jen čuměním na hračky. Skvělá Barbie a místy horor pro nejmenší (panenka Chucky....), což značí dobrou zábavu pro ty starší. ,,ALE NEJLEPŠÍ NA ANDYM JE, ŽE TĚ NIKDY NEOPUSTÍ!“ No já vím, jak malý děcko! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Vždycky jsem tvrdil, že Ken je pěkná svině. 2.) Potřebuju udělat hračce lobotomii. 3.) Nechápu, že nos, uši, oči, pusa, ruce, nohy a knír můžou mít osobnost (...já vím šéfe...). /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nejdospělejší. Nejvíce nahláškovaný a pravděpodobně i obdařený nejlepším příběhem. Záporák Mazel je totální paráda. Stejně jako Buzz v módu záporák. "Sklapni ty prase je po večerce" a následně Španěl. Finále na skládce považuju osobně za jeden z nejvíce emocionálních závěrů, které jsem kdy spatřil. Nesmím také zapomenout na parádního Kena. Tvůrci se prostě pustili ze řetazu a já se skvěle bavil. Celou trilogii považuju za to nej co Pixar stvořil. A tenhle díl je navíc úplně nejlepší. 100% ()

Galerie (216)

Zajímavosti (73)

  • Na konci filmu při titulcích můžete spatřit mezi ostatními hračkami lampičku Luxo – logo společnosti Pixar. (HellFire)
  • Sid, protivný chlapec, ktorý s radosťou ničil svoje hračky v prvom Toy Story (1995), tak isto vyrástol a má drobnú úlohu aj v Toy Story 3, kde ho môžeme vidieť v tričku s lebkou. Sida nahovoril 27-ročný Erik Von Detten, ktorý ako 13-ročný nahovoril postavu Sida v prvom filme zo série. (buLLiTT)
  • Jedná se o první pokračování v dějinách kinematografie, které bylo nominováno na Oscara za nejlepší film, aniž by byl nominován kterýkoliv předchozí díl série. (ing.Frosty)

Související novinky

Pixar chce sázet na své slavné značky

Pixar chce sázet na své slavné značky

03.06.2024

V roce 2016 se prezident Pixaru Jim Morris nechal slyšet, že studio chce stavět výhradně na originálních projektech. Už tehdy totiž směr filmovému světu udávaly hlavně sequely, spinoffy a obecně… (více)

Zemřel herec Ned Beatty

Zemřel herec Ned Beatty

14.06.2021

Včera v kalifornském Los Angeles opustil filmový svět americký na Oscara nominovaný herec Ned Beatty. Bylo mu 83 let. Rodák z Kentucky, kterého si mnozí diváci jistě vybaví třeba jako Otise, věrného… (více)

Toy Story 4 v zámoří uspělo

Toy Story 4 v zámoří uspělo

24.06.2019

Letošní nadvláda studia Disney v kinech pokračuje, díky zámořské premiéře Toy Story 4: Příběh hraček si totiž připsalo další obří otvírák a nyní drží čtyři nejvyšší otevírací víkendy roku. Úvodní… (více)

Poklekněte před studiem Disney!

Poklekněte před studiem Disney!

17.11.2013

Protože letos překoná rekord v celkových ročních kinotržbách. Dosavadní nejvyšší tržby (3,791 miliardy dolarů) dosáhlo studio v roce 2010 zejména díky miliardovým hitům Toy Story 3 a Alenka v říši… (více)

Reklama

Reklama