Reklama

Reklama

Grindhouse: Thanksgiving

všechny plakáty
Celý film

Obsahy(1)

Fiktivní trailer, který nám nabízí pohled do městečka, kde začne zuřivě vraždit neviné lidi "fantom", který se neštítí ničeho. A ještě ke všemu si vybere svátek všech správných Američanů - Den díkuvzdání. Eli Roth natočil trailer, který poběží v kinech mezi dvěma filmy Grindhouse. (MareT.)

Videa (1)

Celý film

Recenze (272)

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to sľubne. Fajn gore scénky, dobrý námet (veď prečo musia všetci vraždiť len na Halloween?), béčková hviezda Michael Biehn a všetkému kraľuje psychopat Eli Roth. Ostáva mi len skonštatovať, že každý fiktívny trailer z Grindhouse má niečo do seba a každý plne vystihuje svojho režiséra (zmagorený Rob Zombie, Rodriguez a Danny Trejo, psycho Eli Roth). Dúfam, že tieto trailery budú časom zrealizované. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Za mňa príliš plytké, samé odseknuté hlavy. Tak toto je šialené, hodnotiť „fiktívne“ trailery na fiktívne filmy v réžii známych hororových mien a s prispetím Michaela Biehna. Braky ožívajú a Eli Roth na krátkom priestore zostáva vtipný i brakovo pôsobivý. Sranda je, že celovečerák z r. 2023 je v podstate presným opakom "brakového" traileru: nie je v ňom Biehn, snímka pôsobí dojmom normálneho rozpočtu a nie nízkorozpočtovým štýlom a chýbajú v ňom najzvrhlejšie úchyláčtiny z traileru (dokonca i s trampolínou ej to napokon vo filme o čosi "jemnejšie"). ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Tohle připomíná mnohem víc grindhouse než tomu bylo u Don´t, který by byl žánrem nejspíše také horor. Musí se nechat, že Eli Roth (osobně ho mám mnohem radši jako herce v Tarantinových snímcích - Hanební pancharti, Auto zabiják - než jako režiséra) předvedl nápady i efektivnost, takže možná přivodil fandům hororů nebo grindhouseů pravý filmový orgasmus, jenže já nejsem příznivce ani grindhouseů ani hororů, ale celkově vzato velice solidní trailer, ale do kina bych na to asi nešla, přijde mi, že to nejefektivnější a podle tvůrců nejlepší bylo vypovězeno už právě v tom traileru, jako u většiny současných filmů. Navíc žánr horor to není nic pro mě. 55% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavne, niekedy k smrti zábavné (slovná výmena medzi policajtmi). Oceňujem vizuálne dokonalú vernosť 70s a skvelý námet o Dni vďakyvzdania (imho by si to zaslúžilo celovečerák). Ale na 100% to nie je - vraždy sú bohužiaľ skoro stále na ten istý spôsob (odseknutá hlava), ale na 80% to stačí ;) ... holiday slashers live on! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Horror byl natočen v Kladně během filmování snímku Hostel II (2007). (Red John)

Reklama

Reklama