Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každým rokem se o jarních prázdninách populace ospalého jezera Victoria rozroste z 5 tisíc na padesát. Ve výhni slunce vypukne hlučná zábava se spoustou alkoholu. Tento rok ale existuje další důvod, proč se obávat a nepůjde jen o těžká rána po večírku nebo stížnosti od sousedů. U jezera se objevil nový druh strachu a ohrožení. Po nenadálém zemětřesení pod vodou začnou místní obyvatelstvo ohrožovat prehistorické lidožroutské ryby. Skupiny návštěvníků, kteří se navzájem ani trochu neznají, se musí spojit a společnými silami zabránit novým ostrozubým obyvatelům resortu, aby si z lidí udělali potravu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (807)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Piraňa, kozy, kozy, kozy, piraňa, kozy, kozy, piraňa, krev, krev, penis, krev, piraňa, konec. Béčko jak hrom, které se po většinu času nebere ani trochu vážně, takže divák znalý zaběhnutých stereotypů zvířecích hororů se může spokojeně bavit, popřípadě v první polovině stopáže obdivovat krásy, ehm, přírody. Český dabing oné relativní komediálnosti jen a jen přidává, Piranha tak místy opravdu působí jako třicet let stará naivní - ale upřímná - blbina bez ambicí. Což je všechno fajn, Aja se při natáčení určitě dosyta vyblbnul, ale když v Haute Tension a THHE (a vlastně i v Mirrors - když přivřu obě oči) skvostně pracoval s napětím, byl jsem spokojenější. Takže i když oním závěrečným patnáctiminutovým plážovým masakrem dokazuje, že na poli gore dnes nemá výraznější konkurenci, je pro mne Piranha mírným zklamáním. A 3D nestojí vůbec za řeč, jen tak mimochodem... 7/10 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

film si alespon na nic nehraje a dává přesně to, co se od něho očekávalo, okořeněné Ajovym smyslem pro režii. Závěrečný masakr znechutil pořádně, předchozí polovina byla mnohdy pastva pro oči (mořské panny), ale více jako 3 hvězdy to nejsou a nikdy nebudou. Tenhle typ hororu asi pro mne nebude, ačkoliv se při sledování tupých až nervydrásajících výkonů některých představitelů ve mne touha po brutálním násilí párkrát projevila. PS: Ta Jessica Szohr (WTF?) je ovšem opravdu fajn ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborný eco horor úlet a šialená gore jazda k tomu. Troška pomalší rozjazd, ale keď konečne zúbkaté rybičky dostanú hlad a nájdu si lákavý zdroj potravy, tak sa kolotoč rôznych nechutností s prímesou veľkej dávky humoru už nezastaví (scénka s odhryznutým penisom...). K celkovému dobrému dojmu treba ešte prirátať pekné baby a pár dráždivejších záberov, hlavne v spojitosti s fotením na lodi. Preto aj napriek minimálnemu napätiu celkom spokojnosť. 70/100 ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Nijak špatné ale na druhou stranu nijak nevybočující z klasického holywoodského průměru. Na vnadné krásky se zatraceně dobře kouká a první půlka je opravdu velmi zábavná. Ke konci už to ale bohužel ztrácí trochu dech a té krve a všelijakých rádoby vtipných záběrů je přece jenom trochu moc a film spíše nudí. I tak to ale stojí za zkouknutí. 65% P.S. Kelly Brook je dokonalost a jsem hrdý za svojí biografii na CSFD :D ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Horor roku! Co začne a pokračuje jako slušná, leč nijak drtící béčková sranda, vyvrcholí v ten největší, nejlepší a nejhezčí masakr, jaký si fanda žánru může vůbec přát (minimálně ve filmu o dravých rybách). A navíc - áčkově napínavé drama k tomu. Mistr Aja vzal dost průměrnou sedmdesátkovou klasiku a přidaná hodnota výsledku je doslova nevyčíslitelná, tak tomu říkám remake. Šeredně sviňácký piraně, parádní obsazení (nejvíc potěšili O'Connell, Lloyd, Eli Roth, Ashlynn Brooke a... Gianna Michaels!), kozy kozy KOZY a jak jsem se už zmínil - kvalitní maso, kvalitní drama. Hororoví nadšenci a spol: V tomhle případě vám silně DOPORUČUJU taky se dokopat do 3D kina. A to klidně hned dvakrát. 9/10. ()

Galerie (131)

Zajímavosti (19)

  • Předtím, než Jake opustí sourozence, říká jim: „Nezvedejte telefon, neotevírejte dveře, a neopouštějte dům." Přesně tahle věta, jen v jiném pořadí slov, se vyskytuje jako motto na plakátu k filmu Vřískot. (SidneyP)
  • Okrem známej pornoherečky Riley Steele sa vo filme predstavia v cameo rolách aj ďalšie dve, Ashlynn Brooke a Gianna Michaels. (MikaelSVK)
  • Ve filmu bylo použito přes 1100 lodí. (KucC)

Reklama

Reklama