Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diana se stala před lety svědkem přestřelky na střední škole, při které zemřela její kamarádka. Nyní žije s pocitem viny, že může za její smrt. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (106)

ladko 

všechny recenze uživatele

V mojich očiach sa tento film proste hral na niečo viac a nemal na to. Príbeh je až na pár momentov nudný až otravný a vyústenie akokoľvek chcelo byť prekvapujúce jednoducho nebolo. Naviac “flashbacky“ sú dávkované veľmi pomaly a segmenty z nich sa ešte opakujú(film ako stvorený pre pacientov trpiacich výpadkami krátkodobej pamäte...). Čakal som viac. ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Veselá kopa tenhle Perlman.Už v předchozím filmu ukázal,že umí člověka slušně dojebat a i když po tomhle se nemám chut' jít zastřelit jako právě minule,sluníčka po zdech taky malovat nebudu.A to i přesto,že Evanina volba skýtá naději,že ne každý...I když si člověk celý film myslí,že ví a odpověd' má před očima (originální název napoví,ten český je blbost),stejně sem ve finále věděl hovno.On se ten retard s bouchačkou tak hezky zeptal.Bůhví jaký originál tohle není,ale s Vadimem,Evan a Evou (která je snad ještě víc sexy než Evan) mi to nevadí. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hmm.. Já si myslím, že to je tím, že přestala hulit.. Vystřízlivěla, zjistila, že je v hajzlu a hned vzápětí na tom hajzlu skončila. Proto tedy doporučuju nepřestávat a hulit dál! Ba ne, kecám. Tady se to vykloubilo mnohem dřív a to hned u názvu. Kdo by asi tak přeložil "The Life Before Her Eyes" do českého "Pocit viny"??? Poklona všem ynglišmenům, já švidrám sklivcem po ájině teprve čtyři týdny.. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Tak teď opravdu nevím, zda jsem pointu pochopil, nebo ne! Každopádně knižní předloha má velmi dobré téma a zjevně nebude špatná, když si vysloužila filmovou adaptaci. Jenže film je nudný a dlouhý a to má 90 minut. Kamerové hrátky se spomalenými záběry, makrozáběry a podvoními scénami jsou hezké, hudba příjemně atmosférická. Jenže film postrádá jakoukoli gradaci a silnější emoce (pomineme-li pro mě nejasnou pointu,ale třeba je to moje chyba:-) Uma i Evan nejsou špatné, ale žádné výkony roku nečekejte a Vadim podle mne spíš rád opisuje, než by byl kreativní. Psychologické drama se zajímavým základem, ale bez šťávy a nápadu (navíc ta pointa), které si hraje na víc než je... 40% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Jestli někomu stačí dvě krásné děvy (ne, nevypadlo mi písmenko), uhlazená kamera a snaha o vyvolání pocitu viny, pak je to asi vynikající film. Pokud byste však rádi viděli nějaké rozumné rozuzlení, či logickou pointu, která by tomu všemu dávala hlubší smysl, budete zklamaní. S Umou a Evčou bych si dal rande kdykoli a kdekoli, ale až zatoužím po pocitu viny, pustím si pro příště záznam ze schůze poslanecké sněmovny. I když ta také nikdy nedojde rozumného rozuzlení, o logické pointě už vůbec nemluvě... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (2)

  • Uma Thurman zde vystupuje jako dvaatřicetiletá matka, ve skutečnosti jí však v době natáčení bylo již 37 let. Rovněž dvacetiletou Evan Rachel Wood scénáristé omladili - na sladkých 17. (hippyman)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach a školách v americkom štáte Connecticut. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama