Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Poněkud otravný začátek tohoto nízkorozpočťáku vystřídala docela ucházející hororová jízda jedné drogově závislé nevyrovnané ženy. Alyce je v psychickém rozkladu s různými znepokojivými výjevy způsobenými drogami, má halucinace, sexuální touhy a chuť vraždit. To posldní zmíněné je velmi chutně zobrazené na konci filmu a musím říct, že to byla jeho nejlepší část. Na očividně malé množství peněz to byla jatka, která uspokojí ne jednoho milovníka gore. Navíc to má i vtip, za mě průměr. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Posledných zopár sekúnd bolo, v porovnaní so zvyškom filmu, rozhodne najlepších a nie výlučne preto, že už sa milosrdne blížili titulky. Ani spomínaný záverečný dobrý fór (nejde ale o nejaký brutálny trhák, kvôli ktorému treba Alycku vidieť), súvisiaci s predošlým jednaním hlavnej postavy, ma neovplyvnil natoľko, aby som zvýšila hodnotenie (podľa toho, čo som sa dočítala v niekoľkých komentároch, mnohí mali chúťky film vypnúť a napriek tomu hodnotili dosť vysoko). Mäsiarske scény vo finále na mňa tiež nijako špeciálne nezapôsobili. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Já jsem strašně rád, že ještě nevymřela originalita v žánru tak nápady omezeným, jakým horor bohužel je. Alyce je film, který se na první pohled jeví, že není ničím, jen pomalu se vyvíjející prapodivností. Jenže já jsem Alyce viděl úplně jinou, a to výborně natočenou, pomaličku gradující, podivně humornou, ale zároveň nesmírně napínavou a na konci krásně krvavou. Nejvíc se mi ale líbí, že Alyce nikam nezařadíte. Krimi? Trochu. Exploit? Trochu. Duchařina? Taky trochu. Drama? Trochu. A když všechny ty trošky nějak poskládáte, tak to funguje. Opravdu skvělé žánrově nezařaditelné cosi, které si odpady rozhodně nezaslouží. Na 5 hvězdiček to není, to je jasný, ale berte to jako takovou protiváhu k těm hloupým odpadům. Za mě 75% a jedno z největších filmových překvapení roku na poli krvavějších žánrů. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nejde mi do hlavy, že tenhle brilantní, lehce psychologizující, těžce ujetej, černohumorně vtipnej, místy takřka artovej a přitom zjevně poloamatérskej thriller rejžoval stejnej týpek, jako imbecilní megasračku Zombie Strippers. Ale každej se holt měníme a vyvíjíme a ti šťastnější z nás k lepšímu. Zprvu jsem měl obavy, že rozjezdový žvatlání dvou přiožralých pipin bude smrtonosná nuda, podobně jako třeba žvatlání pipin v Tarantinově smrtonosně nudným propadáku Death Proof, ale kupodivu nebylo to tak hrozný, Alyce se mi navíc docela líbila, no a když zanedlouho začalo konečně propukat v plný síle její halucinační sadomasochistický šílenství, líbila se mi čím dál víc. Pětihvězdový scény: Návštěva u Carroll ve špitále, lesbicko-nekrofilní záchvat na pohřbu, vyjebání s Kurtem, porcování Vincenta, střílečka u dealerů... Sakra chtěl jsem dát "jen" čtyři, ale proč vlastně, když tohle netuctový a záživný béčko nemá žádnou zásadní chybu?! ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

...príde narko/formou o priateľku a to ju narko/masochisticky nabrúsi. Nedovolí bezpohlavným vyšetrovateľom, aby clonili , ani drog / dickom aby si vykúpili milosť na dožitie. S víziou jasného konca a odhodlaním prekročiť všetky hranice ľudskej dôstojnosti , sa do toho pustí. Jej krvilačná jazda poznačí celý snímok a ten následne diváka. Neskrotná nezávislácka filmová radovánka , ktorá neosloví iba slepého. Parádne rafinovaný ....brutus! ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama