Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Celkem průměrnej horor, kde asi půl hodinu nic moc hororového neděje, ale zbytek filmu je celkem masakr. Podle mě zde moc hororová atmosféra neni, jde spíš o přoměnu osobnosti hlavní představitelky, kdy se jí po nešťastné nehodě zmrzačí nejlepší kamarádka (tak trochu i její vinou) a ona to neunese a začne z toho magořit. Za mě 60% :) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Troška brutálnejšie vyobrazenie psychicky narušenej mladej dámy, ktorá sa hnevá na všetko a všetkých, ktorí vedú bežné, "šťastné" životy. Mimochodom je dosť vtipná a ja som si rozhodne prišiel na svoje. Odporúčam len pre tých čo nemajú zábrany pozrieť sa na horor, ktorý ponúka široký záber brutality a rôznych psychických pohnútok :) Úplný záver je pre mňa jahôdkou na tortičke ... ()

Reklama

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Prvních 20 minut je utrpení, pak už je to jízda s kopce s kvakvakvalitním nárazem na konci svahu. Více thriller než horor, lekačky žádné, ale o to víc psycha a krve. Komu se líbil Naboer, měl by zkusit i tohle. Navíc každý domácí porcovač ocení poznatek, že z ruky, ohřáté v mikrovlnce, necáká při porcování krev. Praktické, u pozdějšího úklidu se tolik nenadřete. Kdyby tak dělali větší mikrovlnky...že by se tam šouplo celý tělo...no nic. Nebýt té ohavně nudné úvodní dvacetiminutovky, napařil bych tomu pět velkých ugrilovaných pařátů. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Posledných zopár sekúnd bolo, v porovnaní so zvyškom filmu, rozhodne najlepších a nie výlučne preto, že už sa milosrdne blížili titulky. Ani spomínaný záverečný dobrý fór (nejde ale o nejaký brutálny trhák, kvôli ktorému treba Alycku vidieť), súvisiaci s predošlým jednaním hlavnej postavy, ma neovplyvnil natoľko, aby som zvýšila hodnotenie (podľa toho, čo som sa dočítala v niekoľkých komentároch, mnohí mali chúťky film vypnúť a napriek tomu hodnotili dosť vysoko). Mäsiarske scény vo finále na mňa tiež nijako špeciálne nezapôsobili. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo velmi příjemné překvapení. Původně jsem od toho neočekávala moc a ani začátek nenapovídal tomu, že by se mělo jednat o něco pozoruhodného. Psycho začíná v momentě, kdy se hlavní hrdinka propadá do stále větší schízy pod vlivem drog, prostřednictvím kterých se snaží zapomenout na to, co provedla své nejlepší kamarádce. A jak to tak u drog už bývá, je ve stále horším stavu a nakonec se z ní stává naprostý psychopat. Posledních dvacet minut je pak opravdu pecka. Škoda jen, že si z toho nejspíš budu pamatovat jen těch posledních dvacet minut... ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama