Reklama

Reklama

Alyce Kills

Trailer

Obsahy(1)

Alyce si užívá večer se svojí kamarádkou, alkoholem a drogami. Poté, co ji shodí ze střechy domu, začne Alyce sžírat pocit viny a ponoří se do děsivé noční můry plné sexu, násilí a drog. Její mysl se trhá na kusy a stejně dopadne každý, kdo se jí postaví do cesty. (Mr.nachos)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přes hodinu nic moc. Spíš nic, než moc. Holky se zfetujou a ožerou, jedna druhou shodí ze střechy a z toho pak má halucinace. jestli mě ty halucinace měly dostat do nějaký deprese, tak se jim to skoro povedlo, ale byla to deprese z nudy. Zábava začala až ve chvíli, kdy děvčeti hráblo s konečnou platností a projevila se jako rozumná sadistka. Bohužel jí to chytlo až v posledních 20ti minutách, takže to stačí tak maximálně na 30%. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po jedné divočejší noci Alyce (Jade Dornfeld) už nemůže nikoho vystát, a nejméně pak svoji nejlepší kamarádku Carroll (Tamara Feldman), a tak ji náhodou shodí ze střechy. Jenže Carroll pád přežije, a tak Alyce musí svůj čin dokončit. A když to napoprvé bylo tak snadné, tak napodruhé to půjde ještě líp. A znovu a znovu. Konečně příležitost si vyřídit účty. Se všema... Ehm ehm, originalitě se vůbec nebráním (ba právě naopak), ale čeho je moc, toho je příliš. První hodina hodně nudná, zbytečná a o ničem. Vše se film snaží vynahradit v následujících asi patnácti minutách, ale tu předchozí hodinu mu neodpustím. Ta závěrečná čtvrthodinka je ale brilantní - od různých pokusů jak se zbavit těla, přes zcela bezelstné tvrzení pravdy, kterou ale Alyci nikdo nevěří až po nádhernou poslední scénu a Alycin naprosto nechápavý pohled jako "vo co gou". Škoda že stejné tempo neměl film po celou dobu, pak by to byl maximální nářez.. takhle za ušmudlané dvě *. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Koho pri tom filme aspoň raz nenapne, má môj obdiv a rešpekt. Nerozumiem úplne presne, prečo tej čajke tak preplo, alebo čo to za drogy brala, ale natočené to je bravúrne. Dobrý úvod, dobré postavy, rozumné minutáž, nie veľa kecavých pasáži o hovne a strhujúci záver. Vnútorne som ale po tom filme rozbitý jak slovenské cesty, preto to neviem ešte nejak komplexne ohodnotiť. Dám ako dám, uvidím časom. Rozpačité 3 z 5 ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pre mňa prekvapenie a horor roka. Od tvorcu "Zombie Strippers!" som nejakú sofistikovanú záležitosť nečakal a ani to že ma takto zaujme prerod utiahnutej dievčiny na porcovaciu mašinu (z "May" som nadšený nebol). Keď je to však vyplnené kruto čiernohumorným podaním (pohreb, sex s narcisom, šéfka, ... ), nie je o čom. Alternatíva: DREAM HOME (2010) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První hodina byla celkem nuda,takovej psychofilm o ženský ,která potom co shodí kámošku ze střechy začne magořit,vidět přeludy,drogovat,chovat se jak pička,prostě po thrilleru,natož pak hororu ani vidu,ani slechu.Kdyby to bylo s popisem drama-psychologický,tak na to seru,a koukám na něco jinýho.Posledních dvacet minut pak teleshoping,kdy nám ukazujou nový produkty porcování,mixování a drcení masa.Jen sem furt čekal,kde je schovanej ten debilní Horst Fuchs.Nebyl tam,zřejmě strach,aby nepřišel k újmě.30%. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno