Reklama

Reklama

Hra na utrpení

Trailer

Tabitha. Shelby. Lisa. Jsou to dávné kamarádky, každá z nich však kráčí svou cestou. Budou ale sdílet tentýž hrůzný osud, neboť se vrací zdánlivě nevinná událost z jejich školních let, aby je naplnila hrůzou. Cosi – kdosi – chce odplatu: zvrácenou... rafinovanou... výsměšnou, drtivou, vražednou pomstu. Tři ženy a další oběti musejí v kamenné síni, plné vězeňských cel, podstoupit krutý boj o přežití. Kdo bude žít? Kdo zemře? Vše se děje pro čísi zábavu. Scenárista Jake Wade Wall (Stopař) a režisér John Simpson (Mrtvolka) podnikají nový filmový nájezd do říše hororu: ztlumte světla – a zesilte strach. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Vančura 

všechny recenze uživatele

Odpudivá sračka, která je svou amatéřinou a absencí jakékoli logiky zcela nesnesitelná. Všechny postavy se tam chovají jak kreténi, celé to vůbec nedává smysl, herci jsou příšerní... škoda slov. Předpokládám, že po pár dnech si už ani nebudu pamatovat, že jsem to kdy viděl. Existence podobných filmů mi dokazuje, že horor je jednoznačně nejpokleslejší současný žánr. ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější příběh byl rozhodně u Tabithy. Vražedný klaun s děsivým xsichtem vyděsí snad každé, určitě pak ty, kteří mají z klaunů hrůzu. Příběh Shelby mi připomíná jeden anglický thriller (Umlčení) a proto byl dosti neoriginální a celkem i nezajímavý. Příběh Lisy byl takový průměr, ikdyž první polovina hodně nudná a ukecaná, po šipce určitě velmi napínavý a atraktivní boj o život. No a ty postele, perfekto ! UPOZORNĚNÍ: Prozrazuje průběh filmu následující text..... Dále se osvědčila dvě hororové klišé: Oběť černé kůže nepřežije a dále, že oběť (žena) , vždy přemůže/zabije vraha (muže) . Pro mě určitě skvělá podívaná, výborně sem si to užil a bavil se u toho. Určitě mě dosti šoklo, jak může šikana cca 11ti letého chlapce z něho udělat zrůdu, která svůj dětský zločin promění v dospělácký, brutální masakr. Malá role Tada Hilgenbrinka mě potěšila, protože se mi moc líbil ve filmu Hory zalité krví a mrzí mě, že si nestřihl zajímavější a větší roli - nejlépe vraha. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Taká lacná dejová skladačka, ktorá skôr nudila ako šokovala. Zo začiatku sa to tvárilo hrozne komplikovane, ale keď vám to dôjde, zistíte aké to je lacné. Snímok však nebol odohraný najhoršie a herečky boli sympošky. Na druhú stranu musím uznať, že v tomto filme je pri niektorých scénkach atmosféra tak hustá až mrazí. Veľkým pozitívom je aj fakt, že sa tu našli hororové prvky, ktoré v tomto žánri tak zbožňujem, myslím hlavne tú scénku s klaunom v dome. Také niečo ma dokáže vystrašiť asi najviac :). Preto som celkom spokojný, atmosféra a pár výborných hororových scénok ťahá tento snímok do priemeru. 60/100 ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem : "NUDA" ! Tři příběhy, které jsou zcela odlišné a zejména, neukončené..... Což vytočí! Pokud by film pokračoval ve stylu prvního příběhu, bylo by to skvělé. Osamocená farma, les, psychopat a oběti.....bohužel příběh byl utnut. Pak, aby se neřeklo, tak film vyústil v nějakou báchorku, aby se ukázalo, že hrdinky příběhů mají něco společného. Po celou dobu jsem se příšerně nudil a asi 5 x jsem kouknul, kolik má DVD ještě kapitol. Bylo to nekonečné a hlavně stupidní. Dávám pouze jednu hvězdičku za 15 minut z počátku filmu..... jinak je to SHIT! ()

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Místo abych měl pocit gradace a postupu v ději tak jsem tápal. Věřím, že na podruhe by to mohlo být lepší, ale žádné podruhé se zatím konat nebude. Film toho nabízí pramálo. Nesympatický zaporňák, chování některých postav je naprosto nelogické a stupidní. Tvůrci to podle mě moooc překombinovali a chtěli mít ve filmu to a tamto, a na konec je tam toho tolik, až to člověka dokáže otrávit. Rozhodně je ve filmu minimálně jedna nebo dvě scény, který svým provedením mohou konkurovat opravdu špičkovým hororům, ale to je moc málo. Když teď vidím, že film měl pouhých 81 minut je celkem podiv, že za tak krátkou chvilku dokáže své diváky začít nudit, bude to asi tím, že člověk až na konci zjíská jakousi představu toho co na první pohled nesouvislé příběhy spojuje. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama