Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka seniorů se schází po večerech u sklenky dobré brendy a kvalitního doutníčku, přitom si vypráví staré pověry a soutěží mezi sebou kdo z nich bude mít lepší historku... Jenže řada náhod a neštastných příhod tomu ne(chtělo), aby se odkrylo i jedno jejich dávné tajemství... (Rodriguez)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Snímek se může skutečně opírat o několik velice povedených scén a místy skvěle propracovanou atmosféru. Jenže jako celek na mě moc velký dojem neudělal. Je zde spousta zdlouhavých a dle mého názoru i zbytečných scén. Knižní předlohu jsem nečetl, takže nemohu srovnávat. Čím víc se však film blížil ke svému konci, tím mě přestával bavit víc a víc. Dám tomu lehce nadprůměrné hodnocení 60% za již zmíněné některé scény, které jsem si (coby hororový fanda) doslova užíval , pěkné triky a pohlednou herečku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Bohužel musím přiznat, že po letech tento horror hodně ztratil. Hvězdné obsazení, příhodná hudba, dobrá kamera, zdařilé speciální efekty - mrtvolný duch je stále strašidelný i dnes. Celkově však chybí stupňující se napětí. Mnohé i starší snímky dokážou stále diváka vtáhnout do děje a do konce ho nepustit. Zde se tíživá atmosféra mihne jen několikrát a zákonitě se dostavuje nuda. Hřbitov v mlze, městečko nořící se do šera, starý dům vypůjčený z Psycha, roztékající se mrtvola a natahující se hnilobný spár. Efektní, leč pro celovečerní film nedostačující. Škoda, potenciál na počátku jistě byl, byť rozuzlení příběhu je použito v řadě filmů i knih... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žiť 50 rokov s ( možno ) výčitkami svedomia, na to treba mať teda kurv@ povahu. Štvorica pánov v dosť pokročilom veku na to asi malo. Kto na to však nemá, je divák. Ten nevydrží ani tú hodinu trištvrte podpriemernej, nestrašidelnej a zúfalo nudnej báchorky, ktorú by mali púšťať pred spaním v domove dôchodcov. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu docela zajímavá a docela hezky natočená duchařina, na stranu druhou s až příliš rozvleklým dějem, jemuž chybí výraznější tempo a krapet víc hororovějších momentů. Velmi slibný úvod postupně zabředne do jakési záhrobní romance s podivnou minulostí a jednoho zbytečně dlouhého flashbacku. Masky ale super, o tom žádná. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

V knižní předloze je Ricky Hawthorne fanouškem starého Hollywoodu a v jedné chvíli se zamyslí nad tím, že by se do jejich společnosti skvěle hodil třeba takový Fred Astair. No a hádejte, kdo hraje Rickyho Hawthorna v tomto filmu! Je to slušná podívaná televizního střihu, která knihu navzdory všem změnám a škrtům různých vedlejších postav odráží poměrně věrně. Není tak rafinovaná a pointa není vlastně vůbec tajemná, ale to hlavní - jde o duchařský příběh složený z duchařských příběhů, které dávají pořádný smysl až pohromadě - zůstalo. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Robin Curtis v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)
  • Film je natočen podle předlohy Petera Strauba. (Rainey13)

Reklama

Reklama