Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

gogos 

všechny recenze uživatele

Vynikající prolog. Poté je zhruba půl hodinka, která je vyplněna místy suchýma hláškama, fůrou překrásnejch zadků, fůrou překrásnejch koz a sem tam nějakou *censored* ... Pravej nářez se rozjíždí až od návštěvy u mistra Carradina. Jinak z výkonů bych vyzdvihnul určitě Hoppera, vynikající monology Madsena a Carradina. Špatně nezahrál Bishop ani Jones. Celý film, včetně titulků, doprovází skvělá hudba. Kamera je také více než povedená. Znalci ocení i pár odkazů... Celkově vzato dost povedený a lehce nadprůměrný snímek. Nechválím to jako Bluntman a nehaním jako Le_Chuck, i když přiznávám, že mě jejich názory dost zaujaly... ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další rádoby asi grindhouse pokus z Tarantinovy produkce. A opět je to docela dost divný. Larry Bishop totiž není dvakrát dobrý režisér a mnohdy je to tak zmatečně sestříhaný, aby se v tom blbej vyznal. Hlavně ze začátku jsem měl s tímhle docela problém, protože představovačky postav se moc nepovedly. Scénář by mi v tomhle případě zas tolik nevadil, i když je to samozřejmě úplně debilní, ale muselo by se tam aspoň pořádně něco dít. V tomhle filmu jsem totiž čekal na nějakou hustou přestřelku, ale ničeho kulervoucího jsem se nedočkal. Většinu času se tady totiž toho moc neděje, jenom pár drsňáků jezdí po silnicích, pak s někým pokecaj, ustřelej mu hlavu a jedou o dům dál, kde si to Larry Bishop rozdá s nějakou ženskou (což jsou mimochodem scény z jak špatnýho porna). No a žádná velká přestřelka nikde. I tak jsem se ale u toho svým zvrhlým způsobem docela slušně bavil, Michael Madsen je tu v nejlepší formě a těm ženskejm to fakt sluší. Jestli máte rádi podobný béčkový výplachy, tak do toho jděte. Jinak se u tohoto filmu radši moc nepozastavujte. ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Larry Bishop .. Moto zabiják ___ Pekelně zlý, vlhký sen o motorkách, společenství, pokladu, násilí, sexu, krvi, kundičce a poprsích na n-tou. Kravina. Jediné, v čem si nejsem jistý, je bezvýznamná otázka, kde je Larry Bishop nejslabší - jako herec, scenárista nebo režisér? Dobrý není ani v jednom. Copak Tarantino, kamarád nekamarád, nečte scénáře, než jim je začne produkovat? Doufám, že tohle není jeho současná výše laťky - to bych si nad Inglourious Basterds mohl nakonec hodně poplakat.. Kvalitní je ještě herecké b-obsazení i ta zvolená hudba, jenže táák nudná mikro zápletka, dosebezahleděnost, debilní, nikam nevedoucí žvanění a urputně marná snaha o cool styl bez vlastního nápadu (= vykrádání) stvořila jen další mizerný grindhouse pro jednadvacáté století. ()

FrodoF 

všechny recenze uživatele

Tohle je objektivní hodnocení, protože ten film je opravdu průměrný. Kdybych ale měl hodnotit subjektivně, tak pujdu o hvězdičku výš, jelikož si opravdu užívám filmy, ve kterých se mezi sebou drsní chlápci nebaví, ale hláškují, kde jsou všechny krásné ženy nadržené jak při východu z vězení po 10-ti letech a ve kterých hraje ďábelská sestava Hopper, Bishop (ten chlap vypadá jak čert!), Madsen, Jones a Carradine. ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadne, když někdo začne točit z pouhé euforie a scénář se mu v ruce příliš neohřeje. Larry Bishop chtěl zkrátka natočit bombastický šovinistický film, tak tam narve motorky, cool styl, hlášky parazitující na Tarantinových filmech a jelikož má každý chlap rád porno, tak tam nacpe i něco z tohohle krásnýho řemesla. O filmu jako takovém nemůže být řeč, spíše jde o takové pitomé leporelo jednoho omšelého herce o tom, jak natočit zpackaný film… ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)
  • Pro roli Pistolera se zvažovalo o obsazení Bruce Willise. (don corleone)

Reklama

Reklama