Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Hodně drsný film, dost povedený film. Q. Tarantino je z toho úplně cítit, ale režie L. Bishopa je též velmi kvalitní. SKvělé herecké obsazení! Moc dobrá hudba. Příběh moc dobrý! Nemusím se více rozplývat. Hodně krve, dost sprostých slov, hodně polonahých žen - nechápu je. Ale příběh fakt dobrý! Nesmím opomenout nádhernou L. Varelu, která kdyby nemluvila, byla by v tom filmu dokonalá. Ale i když mluvila, fakt to jiskřilo! Sexy žena! FIlm na 4* akorát! Díky! ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Najdete tu všechno, co jste chtěli vědět o sloganu „sex, drogy a rokenrol". Pokud vynechám posledních 60 minut, bylo by to za 5*. ____ Na exploatace je Hell Ride akorát nějak moc přemoudřelý. Takhle komplikovaným příběhem nedisponovalo snad ani Memento. Nedosti na tom kdosi modifikoval styl a zasvěceně přimíchal do soudobých grindhouseů atrapy z videoklipů. Jenže tím, jak se film neustále mazlí s divákem, celá forma exploatace měkne a vyprazdňuje svůj smysl. ()

Reklama

pivo 

všechny recenze uživatele

Sympatická blbosť na jedno použitie. Bishop sa evidentne chcel pri natáčaní hlavne pobaviť a tak sa vykašlal na nejaký príbeh a tak celý film prešpikoval nabubrelými kecami a rádoby cool pózami. Pózerov tam veru bolo požehnane, v čele hneď so samotným Bishopom. Ale taký Dennis Hopper príjemne potešil, jediný v pohode týpek, ktorý sa na nič nehral. Ale inak je to celkom zábava, hoci to nie je taká jazda, akú by človek po traileri čakal. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Až raz budem veľký a bohatý a od radosti nebudem vedieť, čo s peniazmi, tiež natočím nejaký dlhší videoklip. Vinnie a Eric tam musia byť, sú na to stvorení, Hoopera vynechám, lebo vyzerá ako chorá smrť, prevareného Carradina tiež, Madsenovi nakážem, aby chlastal ešte viac a Bishopa k tomu nepustím, lebo je to môj žúr. Ak náhodou nebudem totálne sfajčený, tak to aj zostrihám. Určite oslovím viac ako 5 divákov, len im budem musieť porozprávať dej a podrobnosti o tej obrovskej chlastačke kdesi v zadku Ameriky. Ale bude to určite cool a drsné, zadkov a kôz ešte viac. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Nápad na film pochádza od Tarantina po zhliadnutí Savage Seven (1968) s Larrym Bishopom. Povedal, že to bola Bishopova životná rola, a že Tarantino mal ten film produkovať. (Smok)
  • Larry Bishop a Michael Madsen, hlavní protagonisté filmu se potkali při natáčení Tarantinova Kill Bill 2, rozhodli se, že spolu udělají film. (don corleone)

Reklama

Reklama