Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

Smok 

všechny recenze uživatele

To, že v tomto filme mal prsty Quentin je cítiť už keď vkladáte nosič do prehrávača. Automaticky teda nechávam bokom nároky na prešpekulovaný scenár a vychytanú pointu, ale nechávam sa unášať krásou skvostných motoriek, vnadami obnažených slečien (ktorých je našťastie zase dostatok) a drsnosťou motorkárskych týpkov, ktorí imho boli zvolení vynikajúco. Páni Madsen, Jones sa akoby na motorkách narodili a celkom to pristane aj starému pánkovi Hopperovi (ktorý si to tu brázdi na vlastnej sajdke). ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $213,608Tržby Celosvetovo $390,128Tržby za predaj DVD v USA $1,140,623 //počet predaných kusov 87,790║ tak toto sa nedá ináč označiť ako odpad! odpadov!!! roka 2008, nič horšie som tento rok nemohol už ani vidieť, veď tento film museli robiť bez scenára, po 30minútach som bol tak otrávený, že som to musel sledovať len rýchlou a zbesilou preskáckou v pred a spravil som len dobre lebo dej bol ako z deja vu, stále dookola, len jazda na motorke niekam či nikam, nahaté kocky capajúce sa po baroch či pláži, občas niekto zastrelený guľkou či šípom a toto stále dookola, no od tohto ruky preč! /0%/ hrôza pozerať, ... a že Quentin Tarantino Executive Producer, no je už normálny? ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Na HELL RIDE jsem se upřímně těšil, ale nebylo na co. Výsledkem je břidké, nijak extra natočené (samozřejmě) béčko, které tak tak zachraňuje vtipný Dennis Hopper a Michael Madsen v o číslo větším obleku nasunutým do "kanad". Pokud byste se na HR chtěli podívat jen kvůli vysokému množství zadků a koz, jděte radši ztrácet čas někam jinam. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně debilní sračka, prakticky nedokoukatelné.Parta zastydlích rádoby drsných puberťáků ve středních a pokročilých letech se prohání na motorkách, fuckujou, střílej a mrdaj a hrajou si na Tarantina, kterej jim v tom pomáha, už mu nějakej pátek mrdá v kouli a tohle je jen důkaz, čirý sebestředný shit.0% ()

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Velké herecké obsazení a ještě k tomu film z produkce Q.Tarantina...Ale vůbec mě tento snímek nezklamal!Jedná se motorkářský film se scénářem který nám sice nic nového nenabízí ovšem má spád a koule!Ona inspirace Tarantina na nás srší komplet celý film ovšem uznávám že skvěle a ne tak moc opsaně jak to dělají jiní režiséři.Skvěle vybrané role psané takřka na míru doplněné opravdu výbornou hudbou velkým soustem dialogů a sexy koček,super motorek,rozmázlejch hlav je přesně to co mi udělalo celkově radost! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)
  • Roli odmítnul Peter Fonda se slovy, že s motorkářskými filmy už skončil. (don corleone)

Reklama

Reklama