Reklama

Reklama

Dva soupeřící motorkářské gangy, Victors a Six-Six-Six's, oživí svou desítky let starou rivalitu... The Deuce (David Carradine) a Billy Wings (Vinnie Jones) jsou vůdci motorkářského gangu známého jako Six-Six-Sixers. Zavraždí členku nepřátelského gangu Victors Cherokee Kisumovou (Julia Jones), aby dokázali svou převahu a potrestali ji za ulití peněz z obchodu s drogami. Byly pro jejího syna, který po její smrti zmizel. Po letech se The Deuce a Wings vracejí do města jako byznysmeni. Pistolero (Larry Bishop), bývalý přítel Cherokee to vidí jako příležitost konečně se pomstít. Na pomoc si najme dva staré přátele, Genta (Michael Madsen) a Eddieho Zero (Dennis Hopper). (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (177)

cariada 

všechny recenze uživatele

Ani vlastně nevím kde jsem k tomu přišel, asi se někde objevilo jméno Tarantino a já si to stáhl. Tohle jízda sice byla, ale plná násilí a sexu. V podstatě nulový děj a už vůbec žádná kladná postava, jen banda debilů co se bez sebemenší akce vraždí , žádný emoce, prostě nic, jen rychle zabít a jít dál. Kde je nějaký příběh , kde jsou policajti, kde je řekněme třeba nějaká pozitivní postava, tomu filmu prostě chybí to hlavní a to je nějaký smysl. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Bikers, big tits, blonde, dancing, hardcore, lesbian, MILF, party, orgy, reality, striptease, teen, toys, threesome... žiadna reklama na porno, ale Hell Ride. Quentina tuna je ozaj citiť, ale nie je to len on (klasický) aaa v podstate na základe toho tomuto snímku niečo chýba. Miestami nadhľad, miestami poľahčujúce okolnosti, ale ako celok 6/10 komu sedí Tarantinov štýl - vrelo doporučujem. ()

Reklama

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli je Larry Bishop mizernější herec, režisér nebo scénárista, ale jsem si jistý, že kdyby se nesral do všeho, tak by tahle parta možná splácala dobrý film. Takhle vznikl plytký, rádoby cool blábol, vykrádající své kvalitní bratříčky, ale sám jim nesahá ani po špičku žaludu. Jasně, sraz veteránů zabrnká na strunu nostalgie, ale co se dá dělat, když je to taková sračka. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Pro motorkáře možná kult, pro obyčejného diváka dost velká nuda. Opelichaní herci, žádná akce, pitomoučký příběh, jenž je vyprávěn naprosto nesmyslně, nic-moc hudba, absence originálních nebo alespoň dobrých nápadů a tempo tak pomalé, že si budete myslet, 83 minut znamená 4 hodiny. Jako jo, pár záběrů na motorky je slušných tu a tam uslyšíte slušnou hlášku, ale je toho fak málo. Slabota, která se chce tvářit drsně a přitom ztratí dech už v předtitulkové sekvenci... 10% PS: už poěkolikátě, sebevíc nahých krásek neudělá žádnou scénu samu o sobě sexy... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Kulantně řečeno mě film nikterak nenadchnul. Neřekl bych že mě by mě něčím snad nas..l. Postavit film na Larry Bishopovi a Michaelu Madsenovi snad ani nešlo. Výhodou je určitě stopáž, protože 80 minut se nikterak netáhne. Co se jinak týče méhu gusta tak těch silikonových hot pussies tady bylo až moc. A dobrou polovinu se nedělá nic jiného než se člověk dovídá o hlavním hrdinovi že prostě nenechá ani jednu z těhle holek na pokoji a že mu žádná neuteče a všechny touží jen po něm:) Konec filmu nabídne jakousi akci a hlavně již tolik mnou očekávaný závěr. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (14)

  • Dennis Hopper ve filmu jezdí na své vlastní motorce. (don corleone)
  • Jméno hlavní postavy Larryho Bishopa - Pistolero, je původní název filmu Roberta Rodrigueze Desperado (1995). (don corleone)

Reklama

Reklama