Reklama

Reklama

13: hra smrti

  • Thajsko 13 game sayawng (více)
všechny plakáty
Trailer

Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (223)

Skip 

všechny recenze uživatele

Thajci se pokusili o thriller tak trochu ve stylu Saw, ale krutě jim to nevyšlo. Vyprodukovali jen cosi směšného a chvílemi nechutného, přičemž závěr (mám na mysli to rádoby morální ponaučení) byl horší než splnění úkolu v restauraci - nebudu prozrazovat. Vysoké hodnocení mě docela překvapuje, tak to holt zkuste a uvidíte, na kterou stranu se přikloníte. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprostý blábol, který není ani hororový, ani napínavý, nic, jen směšný, jak se snaží být vážný a sdělit jakési poselství o lidech, kteří pro prachy udělají fakt, ale fakt všechno, třeba sežerou ho.vno nebo třeba zabijí vlastního otce. Postavy nesympatické, ta holka z kanclu divná (navíc holka vypadá jak chlap, zato její brácha vypadá jak ženská a maluje si nehty - wtf?) a policajt se tam objeví krátce dvakrát a stejně je to pokaždé k ničem. Kdyby to alespoň dospělo do nějakého zajímavějšího odhalení, nějakého řešení, ale nic, prostě jde jen o ty pitomé úkoly a co nejvíc zbytečného násilí. --- EDIT: Po zhlédutí americké verze musím dát hvězdu za vizuál. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě dostalo, konečně nějaký pořádný psycho horor z Asijské produkce, ne další nezáživná duchařina, ale hodně drsná reality shou. Zvrácená hra , kterou je nucen hrát propuštěný a zadlužení úředník Phuchit. 13 úkolů musí splnit a nic o tom nesmí nikomu říct a bude pohádkově bohatý. jenže úkoly jsou opravdu drsné po prvních 4 , kdy musí zabít mouchu a pak jí sníst, rozplakat 3 děti a sebrat, žebrákovi almužnu. To je jak procházka růžovým sadem, ale pak to začíná 5 úkol sníst v restauraci hovno(opravdu zvrácené). Ale posléze sehnat si nový telefon, kdy umlátí nákýho mladíka, až po lezení do studny, kdy musí v čase vytáhnout hnijící mrtvolu. Až po natažení drátu na prádlo, jenže přes silnici a motorkáři zrovna jedou. Až po závěrečný 13 úkol . Je tu jak jinak někdo jeho kamarádky z práce, co se snaží zjistit a posléze ho zastavit .Tohle mělo nápad akci napětí ,atmosféru, prostě všechno co má podobný horor mít. Ps-Není třeba se štourat v tom jak by ho mohli natáčet všude o tom to není. Je tam sice řada nesrovnalostí, ale to není v tomhle případě vůbec podstatné. ()

Petroff 

všechny recenze uživatele

Nějaký rámcový námět ujde. Scénář už je na tom o poznání hůř. Hlavní postava vypadá jak nějakej utrápenej žid z filmu od Spielberga a tak nějak nechápu, proč v thajském filmu hraje hlavní roli vyholenej běloch? Konec už bejt horší snad ani nemohl a rozpaky nad tím, jestli je tahleta vedlejší postava muž či žena, mě taky dost iritovaly. Nějaká rádoby hluboká myšlenka o tom, že všechno to zlo máme v sobě a vždycky máme na výběr... co to má bejt, do hajzlu? Ještě to mohl místo třináctiletýho kluka pronášet na konci třeba nějakej transformer s kuřecí hlavou, nebo nějaká ještě uvěřitelnější postava a bylo by to úplně nejlepší - věděli bychom, že jde o zábavu, takhle se to snaží tvářit jako thriller, což tomu nijak neprospívá, spíš naopak, ve filmu je totiž celkem dost komediálních vložek (usměvavý mladík z uřízlou půlkou hlavy, mačetou sejmutej pejsek, jedna zmasakrovaná a zpoloviny sežraná kráva, talíř plnej hoven...prostě samý veselosti) Ve finále je to ale namísto napětí, nebo alespoň tý srandy, docela nuda... ()

bassator 

všechny recenze uživatele

13. ukolů a jsi vítěz, pokud nedojdeš dokonce nedostaneš nic... Už z prvního úkolu muselo být "chlapci" jasné, že dojít do 13. kola je téměř nemožná věc. Že pokud by chtěl uspět bude muset jít přes skutečné mrtvoly, přesto do toho šel a pokračoval... Pokračoval a zabíjel... Zabíjel a ... - 17. 1. 2010 - 70% ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Exkrement, který má Phuchit za úkol sníst, byl vytvořen ze směsi buráků, syrupu a durianu. (Raztubyl)
  • Výroba filmu zabrala sedm měsíců. (Holina)

Reklama

Reklama