Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (618)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Muhahaha, veľmi vtipné. Ale pre koho? Tento typ zábavy je už prekonaný, istú dobu bol ako tak smiešny, no toto dielo ma rozhodne nepobavilo. Komédia, pardón paródia od režiséra, ktorý toho ešte veľa vo filmovej brandži nedokázal, ďalej herecké obsadenie z tej najväčšej komercie, no a v celku nuda, ktorá je veľkým trapasom. Trápne, niekto zabudol ako sa robí humor alebo na to ešte nedošiel, lebo toto bol nechutný výplod. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scary movie V ničím nepřekvapilo. Opět se jedná o značně přepálenou parodii, která si utahuje i sama ze sebe. Velkou nevýhodou je značná podobnost s filmem Pár nenormálních aktivit, kdy jim tento film takřka vypálil rybník. Návrat hlavních postav se nekoná a Charlie Sheen má zde opravdu směšně malou úlohu, což je škoda. Ze začátku jsem chtěl dát odpad, pak jsem se ale začal bavit a celkem i smát. I tak je to však pro mě nejhorší díl série, přece jen tomu něco chybí...50% ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je poměrně zajímavé, nakolik se Scary Movie stalo sérií, ve které už nelze očekávat parodii ostatních filmů, ale spíše přenesení vlastních žánrových postupů, zavedených ve třetím díle, do jakéhosi parodizačního rámce. Pátý díl má stejné problémy jako ty předchozí, od začátku působí značně vyčpěle, neobsahuje žádné dobré nápady, spíše se snaží vytěžit ze značky, kterou série stále má, a nepůsobí komplexně. A v neposlední řadě to bohužel není ani vtipné. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predošlé dva diely boli tak otrasné, že piaty diel som si prvýkrát pustil až dnes. A prekvapivo to tentoraz nedopadlo vôbec zle. Dokonca by som povedal, že sa to vyrovná priemernej dvojke. Síce sa jedná o reštart, takže aj keď sa tu objaví Charlie Sheen a Simon Rex, tak hrajú iné postavy. Krásku Annu Farisovú nahradila ďalšia krásna blondínka Ashley Tisdaleová. Odporných nechutností tu je minimum a viacero scén ma aspoň trochu rozosmialo. Plusom je aj ultrakrátka stopáž. 70 minút bez záverečných titulkov. Mínusom pre mňa je to, že väčšinu filmov, ktoré sa parodujú som nevidel. A to vrátane dvoch (Paranormal Activity a Čierna labuť) z troch (nová Planéta opíc), ktoré tvoria hlavné dejovú linku. Možno práve preto mi nevadilo ak sa znova doslovne kopírujú nejaké scény. Občas som síce nechápal, čomu sa mám smiať, ale väčšinou to bolo vtipné aj bez znalosti originálu a už to nebolo založené len na nonstop pádoch ako v predošlých dvoch dieloch. Takže nakoniec to je na súčasné pomery solídna parodická jednohubka. 5/10. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak už to začíná trochu drhnout a upřímně řečeno série Paranormal Activity kterou si tohle pokračování bere na paškál především mě nikdy moc nebrala, ale po takovým nijakým úvodu se to přeci jenom aspoň trochu rozjede i když je to z větší části založený na podobných fórech jako předchozí dvě pokračování tak je to pořád přeci jenom o trošku lepší než mizerný druhý díl a i za to nejslabší možná trojka a taky za to, že už je konec.50% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Piaty diel Scary Movie prichádza po siedmich rokoch od uvedenia poslednej časti, čo je najdlhšia prestávka medzi jednotlivými pokračovaniami tejto série. (S3MIR)
  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)
  • Vo filme je parodovaná aj hororová snímka Evil Dead (2013), ktorá si odbila premiéru v amerických kinách len týždeň pred Scary Movie 5. Tvorcovia vychádzali iba z jej traileru. (ShortyIC)

Reklama

Reklama