Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (620)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Hismael odpad!

všechny recenze uživatele

Totální degradace celé série scary movie. Scénář působí jako kdyby ho někdo sepsal na koleni čtvrt hodiny před začátkem natáčení. I kdybych si měl vzpomenout na jednu jedinou vtipnout scénu, budu mít velký problém. Pátý díl trvá pouhých 70 minut a nepovedené scény které po titulcích následují, jsou ve výsledku zábavnější než celý film. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho, nicméně mezi čtyřkou a pětkou je sedmiletá pauza, což by divák asi nečekal. Na popáté si utahujeme z kousků jako Černá labuť, Zrození Planety opic, Paranormal Activity nebo Mama. Některé narážky jsou povedené a dokonce i k smíchu, většina se ovšem dle očekávání bortí pod rukama. Úplné dno si přesto představuju jinak. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Málokdy se už donutím sledovat takové filmy jako je Scary movie. Pamatuji si doby, kdy všichni znali alespoň první 3 díly, jelikož to bylo něco vcelku nového a neohraného - a také vtipného. Každý kdo chtěl být "in" tyto snímky musel umět nazpaměť. Dnes tomu tak naštěstí není, ale každý kdo má alespoň stručný přehled v hororovém odvětví si musel být vědom toho, že tento movie je smíchán hned z několika hororů - minimálně jsem si všimla těchto odkazů: Paranormal Activity, Mama, Evil Dead a Black Swan. Ovšem nemohu si také pořád stěžovat a musím se snažit najít na snímcích tohoto rázu něco vtipného. Takovým vtipným momentem shledávám rozhovor Snoop Dogga s jedním hercem o tom jak se snažili zjistit jaký horor jim připomíná tu chatu v lesích. Nemusím jednoznačně moc chodit kolem horké kaše, jelikož chaty v lesích jsou oblíbenými destinacemi :-). ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší rozměr tenhle úpadek jedné série získá, dáte-li si ho ve stejný den, jako A Haunted House 2. Chtějí-li Weinsteinovi ještě někdy vyprodukovat výbornou část Scarie Movie, měli pokorně s prosíkem zase zaklepat u Wayansů. Protože pětka Scary Movie je sice lepší než předchozí čtyřka, ale jen o trošku. Je-li HH2 nabušené výbornými, zábavnými a funkčními vtípky, v SM5 na jeden takový vtípek přijde dalších cca 20 miut nudné a suché vaty. Pokouší-li se v rámci možností HH2 o pestré a originální vtípky, SM5 jede dál pořád jen v tom samém padání, bouchání a trapném ksichtění. Ono je svým způsobem zázrak, že se parodická série dočkala už tolikátého pokračování, ale ta cena za to je příliš vysoká. Značná část druhé * je za Lindsay. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně v čase 1:06:24 si lze všimnout, že se Danovi (Simon Rex) objeví v ruce kříž, který ale v čase 1:06:34 již nemá. (dc125)
  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)

Reklama

Reklama