Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěném domě naleznou detektivové stovky videokazet, zachycujících mučení a vraždy obětí neznámého, výjimečně sadistického únosce a masového vraha… (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (235)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Mhmm. Poslední dobou lačním po hororech. Nejdřív to bylo Saw VI, pak Paranormal Activity, Pokoj 1408 a teď The Poughkeepsie Tapes. Pseudodokument o sériovém vrahovi se vleče a věčné prostřihy mezi strojenými a trapně působícími rozhovory a mezi "autentickými" páskami, na kterých není poznat, jestli to v záběru je noha nebo nacistická armáda, nejsou nikterak působivé. Vizuálně, zvukově, technicky... Přesto je tu něco, co se dostane pod kůži. Myšlenka, že i když je tohle fikce, že zrovna teď tam venku někdo takový je a zrovna teď mučí nebo vraždí bezbrannou nevinnou lidskou bytost. Po troše úvahy tedy zvyšuji ze dvou na tři. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tento rádoby dokument, který se bere až příliš vážně, mě opravdu nechytil. Vlastně jediné, co mě na něm docela bavilo, je ten fakt, že se tvůrci snažili o co největší autenticitu. Jinak hlavní vrah není nikterak výrazný ani originální a tak je to vlastně s celým filmem. FF mám rád, ale očividně musím hledat jinde. Slabé 2* ()

Reklama

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Těžká nuda... tenhle pseudodokument o jednom " z nejhorších sériových zabijáků", který si všechno točil na video a chtěl to ukázat světu, postrádá atmosféru a navíc jde jasně vidět, že vše je zahrané. Navíc... vrah, který si všechno natáčí určitě nebude používat porouchanou kameru z roku 1,2 ... většinou totiž vůbec nevíte, co se před objektivem kamery odehrává. Jo a brutální? Kurva kde? Vrah se v brutalitě očividně moc nevyžívá, když vždycky uhne kamerou... neztrácejte s tím čas, raději se znovu mrkněte na Blair Witch.. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dokumentárny horor vyobrazjúci skutočnosti o sériovom vrahovi, ktorý všetky svoje vraždy vrátane únosov natáča na kameru. Film v závere ponúka niekoľko zaujímavých zvratov, vykreslení profilov, ktoré len nasvedčujú tomu, že masových, sériových vrahov, ktorý sa voľne pohybujú po svete, menia svoje taktiky, spôsoby vrážd, územie, cim je ich dolapenie menej reálne ako sa môže zdať. APROPO: V databáze FBI sa údajne píše o viac ako 2500 sériových vrahov, ktorí momentálne vraždia po celej Amerike bez toho aby sa čo len tušilo o koho môže ísť. Najmä vďaka vysokej inteligencii, ktorou niektorí disponujú sa zrejme nikdy nechytia a budú vraždiť pre pocit radosti zrejme dovtedy kým sami na seba neupozornia - tak ako vo filme. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Geniální, nemam slov, osobně mi vadí máloco, snesu skoro všechno, ba co víc, většinou to se mnou téměř nehne, ale tahle dokumentární studie a krok po kroku odhalování činů sériovýho vraha za pomocí odborníků, jeho vlastních videonahrávek a rozhovorů na mě opravdu zapůsobila a ta silná autentičnost mě na závěr doslova semlela. Tohle je jen pro otrlý a neměl by na to koukat nikdo psychicky nevyrovnanej a labilnější ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Herečka Stacy Chbosky má obě ruce zdravé a kompletní. Efektu pahýlu ruky bylo dosaženo za pomoci triku se zeleným plátnem a rukavicí. (Rollo_Tomasi)
  • V jednom televizním zpravodajství zazní, že na západní straně Hudsonu v Poughkeepsie došlo k dalšímu zabíjení. Poughkeepsie je pouze na východní straně Hudsonu. (Rollo_Tomasi)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna krátká scéna. (Rollo_Tomasi)

Reklama

Reklama