Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná klasická ohraná hra s drsnou tváří Dwayna Johnsona (THE ROCK), který se čím dál více vyskytuje v rodinných komediích než v akčňákcáh, v který by sme čekali více. The Rock, zde ukazuje že je herec a je velmi zábavný. Sice nikdo nedokáže porazit ducha Arnolda Schwarzeneggera, ale The ROck se mu podle mě mírně přibližuje jak akčními snímky, tak i takovými kravinkami. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Klasická nenáročná (a po finanční stránce velmi úspěšná) Disneyovka, ve které nás Rock učí o důležitosti rodiny. Nehledejte v tom žádnou logiku, prostě se bavte nebo to vypněte, jinak se z toho zblázníte :). Zkrácení o dvacet minut by filmu rozhodně neuškodilo. Rozpočet: 22 milionů USD. Box office: 147 milionů USD. ()

Reklama

mysiak 

všechny recenze uživatele

Disney balansoval na hranici trápnosti...ale našťastie podarilo sa mu dostať z tejto hranice...The Rock hrá tak ako to vie - väčšinou grimasy, Roselyn "je strašne sexy" Sanchcez, ale to dieťa, je to proste ukecaný negr....ale ináč je príjemný rodinný Disney film, určený skôr deťom, ale dospelým sa to bude tiež páčiť ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Super Bowl, poslední čtvrtina, rozhodující akce. Když se začínající táta a hvězdný quarterback Dwayne s několika zlomenými žebry svíjí v šatně na lékařském lůžku, copak asi budou jeho Lurdy..? Od Disneyho produkce série krátkých klišé přihrávek až do očekávaného touchdownu. Zajímavé maximálně tím, jak The Rock tady projde přerodem z narcistního egoisty na starostlivého jedince s péčí o blaho bližních. Normálně je hned to druhé.. ()

Kopik 

všechny recenze uživatele

Tak za prvý nevím co v tomto filmu dělal Dwayne Johnson. On sice dokáže utáhnout celý film, ale takovýto naivní slaďáček? Příběh o tom jak se objeví Rockova dcera, která mu chvíli bude dělat ze života peklo a ve chvíli kdy se s ní sblíží tradičně dojde ke zvratu kdy by o ní mohl opět přijít - prostě až příliš ohrané téma, které se ale dá zvládnout lépe než zde. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Tým, ve kterém hraje The Rock, se měl původně jmenovat New England Patriots. Kvůli smlouvě s NFL si však tvůrci nakonec název týmu vymysleli. (Bauer)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)

Reklama

Reklama