Reklama

Reklama

Hvězda a mediální miláček Joe Kingman je hráčem amerického fotbalu. Je králem každého večírku v Bostonu a všichni touží ho mít v reklamě. Rodinný život je pro něj překážkou a něčím, co by mu jen kazilo image. Proto jím pohrdá a užívá si v náručí krásných žen, ale vždy jen na jednu noc. Jednoho dne se za dveřmi jeho luxusního bytu objeví malá holčička Peyton a řekne mu, že je jeho dcera. O její existenci dosud božský Joe neměl ani potuchy. Peyton mu řekne, že se o ni musí jeden měsíc postarat, protože maminka odjela na humanitární misi do Afriky. Jeho nenadálé otcovství má pozitivní vliv na jeho popularitu. Ženy obdivují jeho smysl pro rodinu a mezi týmovými hráči získá ještě větší respekt, než kdy měl. Život se sedmiletou dcerkou ale teprve začíná. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (219)

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak hrozné jak se na první pohled zdá. Překousne-li člověk fakt, že typickým Disney rodinný schématům se nevyhne lze se i bavit. Scénář se opravdu utápí v bídném rodinném kýči plného milých příhod a starostí. Ale naštěstí Fickman tahá zářivé eso: Rocka. Ten suveréně zvládá ustát většinu dementností se ctí, ukazuje komediální talent a vlastně jenom díky němu jsem celý (dost natažený) film dokoukal. A jenom díky němu dávám tři hvězdy. 50 % ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

No, nebýt pár silných momentů, byla by to strašná kokotina. Od začátku do konce příšerné klišé a hlavně scény s fotbalisty, kteří se netváří na rodičovskou změnu svého slavného quatrbacka a pak zjihnou jak čokoládové pralinky na slunci, to byl nefalšovaný děs. Popravdě ani velký oblíbenec Dwayne Johnson filmu nijak nepomohl. Spíš naopak. Film se tak musel držet sám bez pomoci herců a naštěstí to celkem zvládl. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snad každá akční hvězda současnosti se občas objevila v nějakém tom Disney miloučkém a pozitivním filmu ze světa růžových brýlí a úžasňoučkých lidí. The Rock nemohl být výjimkou a tak po Kráčející skále zavítal do světa rodinných příběhů s filmem Plán hry. No a zase tak zlý to není. Prostředí amerického fotbalu už mi k Dwaynovi tak nějak sedí. To, co mi ale nesedí je fakt, jak ještě před pár lety byl jak tintítko v porovnání, co je z něj teď. A to už tenkrát byl docela namakanej…Plán hry je ale fajn. Neurazí, nenadchne a v porovnání s jinými komediemi s akčními hrdiny docela i baví. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Tohle není film, tohle je zbraň hromadného ničení!!! Rád bych napsal, že Rock je takový sympaťák, že utáhne i sebehorší film, ale bohužel platí pouze část z toho. Rock je skutečně talentovaný ultrasympaťák (a herecky čím dál lepší), ale tuhle scenáristickou demenci nemohl zachránit ani on. Do obrázků rozpohybovaná učebnice toho nejtrapnějšího klišé, kde když si vzpomenete na cokoliv, co jste už stokrát viděli a nemáte tak rádi (a s gustem to paroduje Červený trpaslík), tak to tam bude. Tady nefunguje vůbec nic, ani logika, ani situační humor, ani milé Rockovy grimasy. Stávka scenáristů na vlastní oči :o) Přesně takovéhle „family movies“ dnes vydělávají ve Spoj.státech velký prachy. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s Dwayne Johnsonem? Zcela jistě! Tohle se může líbit jedině malým dětem ve věkovém rozmezí 2 až 6 let. Moje zhlédnutí filmu nelze nazvat ničím jiným než obrovským omylem. Film je tak přímočarý a předvídatelný, že ani nemohu uvěřit tomu, že se učitelka baletu nestala Rockovou mrdnou a dívčinou macechou. Zřejmě tomu tak bylo, ale do filmu se to prostě nevešlo. Navíc film není absolutně vtipný. Dávám odpádek. Děti odpustí. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (20)

  • Pieseň, ktorá hrá v pozadí, keď Joe (Dwayne Johnson) ide na otvorenie svojej reštaurácie, je „Feeling So Fly“ od Tobyho McKeehana alias TobyMaca. (Zeker)
  • Dwayne "The Rock" Johnson (Joe Kingman) sa v mladosti skutočne venoval americkému futbalu. (ywo666)
  • Futbaloví rozhodcovia boli z Asociácie futbalových funkcionárov Nového Anglicka. (Zeker)

Reklama

Reklama