Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (202)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě zcela minulo. Absolutně nechápu co tím chtěl básník říct. Nuda nuda v celym filmu se nic neděje, nulové souznění s postavami a vždycky když je načnut nějaký dobrý nápad, tak je nedotažený. Ještě k tomu hraje otravná hudba, hrdinové nosej debilní buřinky a celý film se to snaží vypadat jak ze starší doby, ale přitom jasně dává najevo, že se odehrává v přítomnosti (graffiti, policajti atd.) Je to jakási melancholická onanie, která se určitě bude někomu líbit a to je dobře, protože to aspoň nebude úplně zbytečné. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Chvíli po filmu Pád jsem měl možnost dokoukat další z takových těch šíleně zvláštních filmů, na které se hezky kouká, protože z nich číší originalita. Škoda jenom, že si to tenhle film neudrží, protože jak je ze začátku pěkný, a milý, časem se to přehoupsne přes ohromnou nudu, která bohužel zasáhne i Prahu, kde se film točil. Nicméně Praha je tu hezká, tvůrci nic nezkazili, žádné ruské nápisy, nic degradujícího, což je od Američaný dost překvapující. Přesto ale film ve druhé půli ztrácí potřebnou sílu, se kterou se na začátku tak pěkně rozjel. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela pohodova odpocinkova komedie o particce podvodnicku. Cely je to natoceny stylove a s lehkosti a dej slusne odsejpa. Herci se k sobe popravde sice moc nehodi a Brody se tvari jak nejaka ublizena obet, ale jsou to vicemene sympataci. Poradne se to rozjede ale az v momente, kdy se k particce prida prastena Weisz, ktera je na celym filmu to nejzabavnejsi. Skoda, ze tohle pohodovy tempo nevydrzi filmu az do konce. Mit 75 minut, tak nemam vyhrady, ale ta zaverecna pulhodinka uz je tu lehce navic, tahne se a nebavi. Ale celkove to ty slabsi 4* da. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době film s Rachel Weisz, který se mi líbil. Tahle komedie mi jednak přišla vtipná, ale hlavně nápaditá a celkem originální, Mark Ruffalo jako autor povídek, ehmtedy podvodů, je fakt jedinečný ve své roli a Adrien Brody zamilovaně trpitelské role vyloženě sedí. Potěší i Rinko Kikuchi, která i když ve filmu skoro nemluví, tak to má docela důležitou roli a je značně zajímavý charakter, ostatně jako všichni v tomto filmu, zejména ten kus děje v Praze byl dobře vypečený. Příběh se přehoupne z rošťáckého řádění do trochu vážnější polohy zcela nenásilně až v půli a pořád jsou zde vtipné vložky, konec mě dostal, tohle si rád pustím znova. ()

Janek 

všechny recenze uživatele

Kolísavé tempo, přepálená délka, od druhé třetiny rozplyzlost a na můj vkus málo Marka Ruffala. Ale! - - - Film je dělán s láskou; má výtečnou kameru, skvělé řešení scény a několik opravdu úžasných nápadů, za které si Brothers Bloom sympatie určitě zaslouží. Do celovečerního formátu bohužel nedotažené. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Krom karaoke, které zpívá, řekne Bang Bang za celý film pouhá tři slova. (D3VIL)
  • Tři hlavní postavy jsou inspirací z knihy Jamese Joyce "Ulysses". (D3VIL)

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno