Reklama

Reklama

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona (Asher Angel) stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama (Zachary Levi). Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Umí létat? Má rentgenové vidění? Dokáže rukama vrhat blesky? Dokáže se vyhnout zkoušce ze sociologie? Shazam se vydává otestovat hranice svých schopností s radostnou bezstarostností dítěte. Ale své schopnosti bude muset zvládnout rychle, aby mohl bojovat se smrtícími silami zla ovládanými Dr. Thaddeusem Sivanou (Mark Strong). (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

CarnTheNunya

 u toho jsem taky nebyl. 

Ale očividně už jsem byl na té Alitě... nebo jsem náměsíčnej a vloupal jsem se do místního kina a pustil si vlastní V.I.P  premieru. %_=

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak jak to Sony dělá se svými konzolemi, jedna éra končí, nová éra začíná. A každá nová éra, potřebuje svoje nové top hry. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ratemus

tak tohle sem na rychlo našel. Nicméně fajn, víš co myslím, no s Endgame skončí jedna éra hrdinů a započne druhá, Iron Man podle mně v ní nebude, podle mně se tam představí z větší části nová skvadra hrdinů. Možná tam bude i nějací hrdinové s téhle éry, ale spíš se Marvel bude snažit zopakovat, to samé co s těmito, tedy představit je jednotlivě a pak je postavit nějaké velké hrozbě. Těch témat na velké hrozby, mají celkem dost. 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tohle je ms Marvel ještě nebyla cpt...ale jo máš pravdu, pořádně arogantní namyšlená svině...jen doufám že to MCU nedotáhne na Civil War 2 tedy iron man vs cpt. Marvel... K Shazamovi v tom videu jak je zarostlý skutečně vypadá jako mladej Affleck, klidně by mohl hrát Reesova mladého Batmana

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Já si nestěžuju, jen mi nedošlo že je to přes premiéru...budu v horách...jsem zvědav na ten boxoffice...

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Já to uvidím až někdy po neděli protože mám dovolenou bohužel...takže premiéru po dlouhé době vynechám...mně se trailery líbí no a Shazam nevypadá špatně, i když trailery mě na prdel neposadily a prijdou mi prostě klasické

na příspěvěk reagoval dragon94

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

dragon94

mně ty trailery právě oslovili a jestli se ve filmu Carol třikrát urazí, což následně přejde do trucování a minimálně jednou se ožere, tak budu nadmíru spokojený. 

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A důvod? Zatím mě neoslovil jedinej trailer. Na to jak jsem na ní byl natěšenej po konci Infinity war... tak mně ta kampaň úplně odradila... Ačkoli kino je jistý z důvodu návaznosti Endgame a že mám ve středy 1+1 zdarma v kině. :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Ratemus

Související novinky

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

Zabil Rock dvě franšízy najednou?

22.03.2023

Pakliže jste to ještě nezaznamenali, pokračování DC komiksárny Shazam! tentokrát s podtitulem Hněv bohů je po prvním týdnu v kinech adeptem na propadák roku. Blockbuster režiséra Davida F. Sandberga … (více)

Novinky z DC Fandome

Novinky z DC Fandome

24.08.2020

Víkendová událost DC Fandom jistě potěšila nejednoho filmového fanouška. Kromě nových trailerů na Batmana, Wonder Woman a Sebevražedný oddíl jsme se ale dočkali taky kupy nových informací o… (více)

Black Adam nabírá obsazení

Black Adam nabírá obsazení

17.07.2020

Filmový spin-off Shazama! Black Adam s Dwaynem Johnsonem coby titulním antihrdinou nabírá další obsazení. Nově jsme se dozvěděli, že postavu Atom Smashera – super silného a super velkého potomka… (více)

Henry Cavill zpátky jako Superman?

Henry Cavill zpátky jako Superman?

28.05.2020

Ještě než se stihnete po přečtení titulku dnešní zprávy nadchnout, musím vás zarazit. Ano, server Deadline potvrdil, že Henry Cavill (Muž z oceli, Mission: Impossible – Fallout) skutečně jedná o… (více)

Reklama

Reklama