Reklama

Reklama

Afro Samurai

(seriál)
  • USA Afro Samurai
všechny plakáty
Trailer

Epizody(5)

Obsahy(1)

Na temnou cestu ve futuristickém feudálním Japonsku se vydává samurai prahnoucí po pomstě za vraždu svého otce, kterou na vlastní oči kdysi v mládí viděl. Ze studia Gonzo se na nás valí přehršle soubojů , krve a končetin poletujících vzduchem. Seriál částečně čerpá z RUROUNI KENUSHIN: TSUIOKUHEN a SAMURAI CHAMPLOO. (gruvacek)

Videa (1)

Trailer

Recenze (91)

Fr 

všechny recenze uživatele

Pomsti mě!!…. Zvláštní animace, která mi ovšem časem zevšedněla. Přece jenom jde jen a jen o pomstu. Spousta akce, animovaná krev není tak strašná a i to svinstvo, které za Afrem zůstává čase omrzí. Člověk musí přistoupit na tu hru, nebrat to vážně. Zasmát se hláškám či se pobavit nad hořícím afrem Afra. Ale že bych to musel vidět 2x…. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele

Afro byl v podstatě jedno z mých prvních anime. Ta animace mi ze začátku trochu vadila, ale nakonec jsem i uznal, že není vůbec špatná a dokonce jsem si ji i oblíbil. Dost mě dostal příběh, kterým si to tohle anime razí, nicméně když se díváte na nějaké 12-dílné kvalitní anime, uteče to jako voda. O to víc to uteče, když je to perfektní anime, ale jen na 5 dílů. Musím ubrat jednu hvězdu za uchvátanost. Samotný příběh je vlastně ještě mnohem kratší než 5 epizod, a sice kvůli dlouhým flashbackům. ()

Reklama

Klay 

všechny recenze uživatele

Ta hromada skvělých soubojů nemůže úplně zastřít dějovou pustotu za kterou se skrývá nejjednodušší myslitelná revenge šablonka a pocit, že by se to dalo celé odvyprávět v průběhu 20 minut. Dobře že jde o minisérii, dívat se na to v kuse, tak je to určitě za 3*. Takhle vás aspoň s každým započatým dílem znovu okouzlí stylová animace a bitky krvavější, než ty z Kill Billa. 70% EDIT: S odstupem zaokrouhluju hodnocení dolů. Afro samurai až příliš stojí na zpracování, a kromě vzpomínek na hezké obrázky ve mně nic nenechal. Stařičký Ninja scroll taky dějově neoslní, ale i přes archaický vizuál je mnohem nápaditější, dynamičtější a hlavně zábavnější. ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Velice fresh počin. Zapomeňte na příběh, tady jde o styl! A ten kluci z Genza mají (a to dokonce "pořádně ostře vybroušený"), o RZAovi a jeho hudební složce snad ani pochybovat nelze. Drsňák s afrem jak z výstavy obří zeleniny prochází historicko-nanotechnolohickým Japonskem a usekává hlavy a končetiny všem, které potká. Provází ho jeho alterego (nebo jak to jinak slušně nazvat) se zásobou černočerných hlášek a hlasem Samuela L.Jacksona (který sice namluvil i Afra, ale ten řekne za celý seriál tak 20 slov). Dočkáte se "tak trochu drsnější" romantiky (palec nahoru), skvělého grafického zpracování a hektolitrů krve. Co chtít víc? ()

predators 

všechny recenze uživatele

...tak ačkoliv se jedná o kreslený film, teda nic pro děti:-) A jak se říká, že by se člověka krve nedořezal, tak tady je červená nejpoužívanější barva:-) Ale pojďme k filmu samotnému...pokud máte nějakou tu lepší tv(rozumějme HD), tak jsou to naprosto vizuální animované orgie, bohužel s malou a asi jedinou vítkou. Některé screeny jsou dost nepřehledné. To může mít však i kladný vliv, a to ten, že se na film podíváte znovu. A ještě v rychlosti, vynikající hudba, dabing S.L.Jacksona a podíváte se na to znovu. Toď vše...75% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (2)

  • Původní stejnojmennou mangu, která byla seriálu inspirací, napsal a nakreslil Okazaki Takashi. (Claude Speed)
  • Výroba jednej epizódy stála približne 1 milión dolárov. (Mihail123)

Reklama

Reklama