Reklama

Reklama

Ozbrojení a nebezpeční

Trailer 1

Matt Dillon, Jean Reno a Laurence Fishburne vévodí hvězdnému obsazení tohoto napínavého akčního thrilleru. Ozbrojený doprovod mimořádně cenné zásilky riskuje vlastní život, když se pouští do nebezpečné akce ... proti vlastnímu zaměstnavateli. Muži, vyzbrojeni zdánlivě dokonalým plánem, se chystají vydělat pořádný balík, aniž by komukoliv zkřivili jediný vlas. V sázce je čtyřicet milionů dolarů, když se však do akce připlete nečekaný svědek, jejich plán se sesype jako domeček z karet. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (282)

Figu 

všechny recenze uživatele

Obyčej, ze kterýho se díky obsazení stává neobyčej. Ano, přesně tak, herecký výkony Dillona, Shorta a Fishburna stály opravdu za to a co že Reno byl dopočťák.... Byl tam a to se počítá. Jednoduchá zápletka i děj, příjemná délka filmu a jako zajímavost, nebýt ženský ze sociálky, opravdu zde jiná žádná nefigurovala, takže potvrzuju - CHLAPI SOBĚ! 60% ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: James V. Simpson .. Ponimrané. Jestli z Antala někdy bude výraznější hollywoodský hráč, dojde si k této metě hodně pomalu. Drhne už výběrem scénáře (nebo na tom, co od producentů dostane a ještě je za to zřejmě rád), který je předvídatelný a ani se to nesnaží zaonačit, že nebude. Podprůměrné krimi béčko s poctivou režií bez umělých efektů. Jedna hvězda za scénář, tři hvězdy za režii. ___ Tu sprejovanou malbu Guardians of Ga'Hoole bych na zdi taky snesl. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru-perfektní, napínavá a řemeslně zvládnutá jednorázovka s obsazením, o kterém si nejeden prázdninový trhák může nechat akorát tak zdát sladké sny........ Argumenty haterů neberu=Hledat a vyžadovat logiku u takového filmu je jako hledat a vyžadovat logiku u smrtonosných zbraní, Policajtů z Beverly Hills nebo jiných osmdesátkových cool krimiakčňáků...takže..... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Scénář je hodně špatný, ale hodně nahoru to táhne výtečné obsazení a solidní povedení. Antal zachraňuje co se dá a i přes totální blbosti (typu proč týpek z bouchačkou nezastřelí hlavního hrdinu) jsem se pěkně pobavil. Laurence Fishburne vysloveně září (víc takových rolí) a i Matt Dillon je tu za borce. Těm dvěma jsem fandil mnohem víc než tomu česnému debilovi s nezaplacenou hypotékou. Žádní padouši nejsou. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Příšerná sračka neuvěřitelně mrhající hereckým potenciálem, která je ještě dementnější než takový The Tournament - jenže tam kde ten nabíral body za přímočarou řežbu, nenabízí Armored nic než otravné plkání o tom jak jsou ti kluci zlodějský vlastně hodný, což zabere půlku filmu, a pak ve zbytku hnípání se v tom že možná nejsou tak úplně hodný, ale každopádně jsou úplně blbí a dělají věci kterým se o logičnosti ani nesnilo. A říkat že režisér za to nemůže, protože je to mizerné hlavně scénářem, není tak docela pravdivé, protože ani on se krom pár kamerových blbinek ničím aspoň trochu zajímavým nepředvedl... takže od Predators teď nečekám vůbec nic dobrého. Btw už dlouho se mi nestalo že bych tak nepokrytě fandil záporákům a tak moc opovrhoval hlavním hrdinou. Horší 3/10 ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles. (Real Tom Hardy)
  • V celém filmu je pouze jedna mluvená ženská role a tou je žena ze sociální služby, co se snaží odbrat Tyaovi bratra. Její role byla kratší než 4 minuty. (c.tucker)
  • Film bol omylom zadarmo dostupný na PlayStation Network ešte stále počas toho, ako sa premietal v kinách. Chyba bola rýchlo opravená, no film si stihlo stiahnuť niekoľko tisíc ľudí. (Real Tom Hardy)

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama